Haber Arşivi

Şehit Mezarına Türk Bayrağı Diktiler

Kütahya’nın Emet ilçesi Gürpınar köyü mezarlığında bulunan şehit mezarına Türk bayrağı dikildi.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:08:08

Bedensel Engelleri Hayallerine Engel Olmadı

Doğuştan bedensel engelli Sinem Çağlayan ve Duran Gökkaya, 4 yıl önce başladıkları masa tenisinde milli takıma yükselme başarısı gösterdi Milli sporcu Sinem Çağlayan: 'Engelli kardeşlerim kendilerine inansınlar, güvensinler. Kendilerine inandıktan sonra yapamayacakları bir şeyin olduğuna inanmıyorum'

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:08:07

Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Hapis İstemi

Adana'da silahlı terör örgütü PKK/KCK’nın propagandasını yaptığı iddia edilen şüpheli hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:08:05

Hüyük Belediye Başkanı Çiğdem, Balıkçılarla Buluştu

Konya’nın Hüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, geçimini Beyşehir Gölü’nden avcılık yaparak sağlayan balıkçılarla bir araya geldi.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:07:38

KBÜ'de 'Araştırma Projesi Hazırlama Ve Yürütme Eğitimi'

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından bilimsel araştırma, girişimcilik konularında farkındalık ve bilinç artırmaya yönelik çalışmalara katkı sağlamak amacıyla sağlık bilimleri alanında "Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi" verildi.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:07:37

Eski Kaymakamlarını Unutmadılar

Kütahya’nın Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu’nu bir önceki görev yeri olan Konya Doğanhisar İlçe Tarım Müdürü Ahmet Çoban, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Cem Üresin ve Ziraat Odası Başkanı Celal Mete ziyaret etti.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:07:36

Genel Başkanlar Büyükşehir'de

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile HAK-İŞ’e bağlı sendikaların genel başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ettiler. Başkan Memduh Büyükkılıç, çalışanları bir emanet olarak gördüklerini ve onların hakkını korumayı çok önemsediklerini belirtti.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:07:07

Tuğba Yüce, Yeni Defilesini Düzenledi

Tuğba yüce firması netacsam defilesinde Kadir Doğulu ve Dilay Korkmaz’dan ödül aldı. Tuğba Yüce netacsam firma sahibi olarak geceyi el emeği ile tasarımlarıyla kendisi hazırladı. Birçok ünlü isim başta olmak üzere Çağla Şikel, Esra Erol, Linet ve Ebru Polat gibi birçok ünlü isim defileyi izledi.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:07:07

Ağrı Şikayetiyle Hastaneye Giden Kadının Karnından 4 Kiloluk Tümör Çıktı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde karın ağrısı şikayeti üzerine hastaneye başvuran kadının karnından 4 kilogramlık tümör alındı.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:07:06

Lastikçilerin Yoğun Kış Lastiği Mesaisi

1 Aralık günü başlayan kış lastiği zorunluluğu uygulaması sebebiyle Zonguldak’ta sanayi sitesindeki lastikçiler yoğun mesaisini sürdürüyor.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:06:38

Balıklıgöl'deki Kafede Kitap Okuyanlara Çay Ve Kurabiye İkramı

Şanlıurfa'da tarihi Balıklıgöl yerleşkesindeki bir kafede, kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla kitap okuyanlara çay ve kurabiye ikram ediliyor Elbirliği Derneği Başkanı Handan Karataş: 'Kentten gelen çok sayıda vatandaş bu manevi atmosfer içinde kitap okuyup, çaylarını yudumluyor'.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:06:36

EÜ'de Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi Toplantısı

Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, "Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi" isimli bir toplantı düzenlerken, programda konuşan EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, fakülteyle ilgili, "Özellikle son dönemde sahip olduğu teknik donanımı ile eğitim, sağlık ve araştırma konularında büyük bir aşama kat etti" dedi.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:06:10

Engelini Havuzda 'Kulaç Atarak' Aşıyor

Kütahya'da 8 yıldır yüzme branşında mücadele eden 14 yaşındaki bedensel engelli Recep Tula, 3 senedir katıldığı ulusal yarışmalarda önemli başarılar kazandı Yüzme sporcusu Tula: 'Yüzmeyi çok seviyorum, moral ve motivasyonumu artırıyor, yüzdükçe kendimi buluyorum. Yüzme sayesinde çevre edindim, sosyalleştim, öz güvenim de arttı. Bu gelişme okuldaki derslerime de olumlu yansıyor'

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:06:10

Ampute futbol hayatını değiştirdi

Malatya'da halı saha işletirken ampute futbola başlayan ve milli takıma kadar yükselen ay-yıldızlı ekibin "örümcek" lakaplı kalecisi Selim Karadağ, elde ettiği başarılara yenisini eklemek için çalışıyor.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:05:35

Türkiye Doğu Akdeniz'de Söz Sahibi

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak: 'Etrafımızdaki herhangi bir sıkıntıda işin içine girmesi gereken devlet olarak görülüyoruz. Bunun nedeni ise Akdeniz'in tarihsel anlamda bize uzak bir yer değil, bizim bir parçamız olması' 'Akdeniz'in en batısından en doğusuna kadar her şey ister istemez bizim iç meselemiz oluyor. Oradaki en küçük insani kriz, istikrarsızlık, çatışma ortamı bizi derinden etkiliyor' ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oktay Tanrısever: 'Bazı ülkeler, Türkiye'yi dışarıda tutan bir yaklaşım sürdürüyor. Yanlış olan bu. Türkiye'nin bölgede uluslararası hukuktan gelen hakları var'

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:05:07

Süper Lig'in Lideri Sivasspor, Kupa Maçına Hazır

Süper Lig'in lideri Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında yarın deplasmanda Esenler Erokspor'la yapacağı mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:05:07

MHP'den o yorumlara sert çıkış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Ya bir siyasi partiye katılın ve karşımıza bu şekilde siyasetçi kimliğinizle çıkın ya da dosdoğru gazetecilik yapın” dedi.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:04:37

Geleceğin Diş Hekimleri Önlüklerini Törenle Giydi

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde, 20192020 akademik yılında eğitime başlayan öğrenciler, önlüklerini üniversitede düzenlenen törenle giydi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Eren Kuru: 'Dişler ve çevresine ait hastalıklar, dünya nüfusunun yarısını etkiliyor. Bu hastalıklar, sosyal iletişimi, çiğnemeyi, konuşmayı, estetiği ve hayat kalitesini bozmalarının yanı sıra genel sağlığı da olumsuz etkiliyor'

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:04:37

327 Aranan Şahıs Yakalandı, 140 Silah Ve 20 Milyonluk Kaçak Mal Ele Geçirildi

Balıkesir polisi son 1 ayda 327 aranan şahsı yakaladı, 140 silah ve piyasa değeri 20 milyon lira olan kaçak malzemeye el koydu.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:04:09

Engelli Milli Masa Tenisçi Garip Olcaş Başarıdan Başarıya Koşuyor

Doğuştan işitme ve zihinsel engelli 24 yaşındaki milli sporcu Garip Olcaş, tüm güçlüklerine rağmen ailesi ve antrenörlerinin destekleriyle engellerini aşarak masa tenisinde yurt içi ve dışındaki turnuvalarda derece üstüne derece kazanıyor Milli masa tenisi sporcusu Garip Olcaş: 'Çok mutluyum. Daha çok çalışmam lazım. Bana hocam yardımcı oluyor. Dünya şampiyonu olmayı hedefliyorum' Antrenör Bayram Ali Yıldız: 'Çin'de (2007'de) yapılan olimpiyatlara kadar işitme sorununun olduğu bilinmiyordu. Yani ihmal edilmiş, bu gözden kaçırılmış'

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:04:07

Kırklareli'nde Hırsızlık Zanlıları Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Kırklareli'nde bir iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:03:36

Akciğer Yüksek Tansiyonundan Damarlarındaki Pıhtı Temizlenerek Kurtuldu

Akciğer damarlarındaki kitleleşmiş pıhtı nedeniyle ileri seviyede nefes darlığı çektiği için ölüm riskiyle karşı karşıya kalan hasta, dünyada ender yapılan cerrahi operasyonlardan biriyle sağlığına kavuştu Operasyonu gerçekleştiren ekibin sorumlusu Doç. Dr. Serkan Durdu: 'Cerrahi operasyonla, hastanın göğüs kafesi açıldıktan sonra kendisi kalpakciğer makinesine bağlandı. Sonrasında vücut ısısı 20 dereceye kadar düşürülerek dolaşım durduruldu ve kansız ortam sağlanarak 'pulmoner endarterektomi' denilen akciğer damarlarındaki kronikleşmiş pıhtıların temizlenme işlemi gerçekleştirildi' 'Bu yöntem dünya genelinde yaklaşık 300, Türkiye'de sayılı merkezlerde 2030 vaka üzerinde gerçekleştirildi. Sonuçlar oldukça iyi, ameliyat sonrası hastaların yaşam kalitesi çok iyi, nefes darlığında ciddi anlamda düzelme elde ediliyor'

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:03:35

'İran-Avrupa' Uyuşturucu Hattına Türk Polisinden Ağır Darbe

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Edirne, İstanbul ve Nevşehir Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin ortak çalışmasında, Nevşehir ilinde durdurulan bir tır içerisinde İran’dan alınıp Avrupa ülkelerine gönderileceği tespit edilen 165 kilogram sıvı (likit) eroin maddesi ele geçirildi. Söz konusu operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:03:06

Manisa'da Cinayet Açıklaması 1 Ölü

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan tartışmada silah çeken taraflardan biri tartıştığı adamı ensesinden vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:03:05

Kütahya Merkez 1. Amatör Küme'de Lider Aslanapaspor

Kütahya Merkez 1. Amatör Küme A grubunda sezonun en farklı skoruna ulaşan Aslanapaspor, liderlik koltuğunun sahibi oldu.

2 Aralık 2019 Pazartesi   11:02:37

 1  2  ...  55  56  57  ...  68  69