Haber Arşivi

Van Büyükşehir Belediyesi Martı Ölümleri Sonrası Harekete Geçti

Van Büyükşehir Belediyesi, Çarpanak ve Adır adalarında yaşanan martı ölümleri sonrası harekete geçerek telef olan binlerce martıyı kıyıdan temizledi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   12:00:26

Şırnak'ta, Bağımlılıkla Mücadele Konferansı

Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şubesi ’Bağımlılıkla mücadelede bireyin yeri ve önemi’ konulu konferans düzenledi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:59:58

Akademik Birlik Platformu Açıklaması 'Ekonomik Savaşı Hep Birlikte Kazanacağız'

Akademik Birlik Platformu, ABD’nin Türkiye’ye yönelik başlattığı ekonomik operasyonların hüsranla sonuçlanacağını kaydetti.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:59:57

Uzunkaya Açıklaması 'Dolardaki Yükseliş, Aldığımız Ve Alacağımız Mesafeyi Durduramayacaktır'

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, “Dolardaki bu yükseliş, aldığımız ve alacağımız mesafeyi durduramayacaktır. İş gücümüz, iş gücüne katılım oranlarımız, istihdamımız artıyor ve neticede hep birlikte başarmaya devam edeceğiz” dedi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:59:56

Yenimahalle Zabıtasından Bayram Denetimi

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Yenimahalle Belediyesine bağlı tüm ekipler vatandaşların güvenli bir bayram geçirebilmesi için seferber oldu. İlçe genelinde bayram hazırlıkları devam ederken zabıta ekipleri de tatlı, börek, şeker ve lokum imalathanelerini mercek altına aldı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:59:27

Otomobil Kaza Sonrası Alev Topuna Döndü

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazası sonrası otomobilin alev alması kameraya yansıdı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:59:26

NEVÜ'de 'Kamu Üniversite Sanayi Buluşması' Panel Düzenledi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından “Kamu Üniversite Sanayi Buluşması” konulu panel düzenlendi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:58:58

Dolmuşçular Dolar Bozduran Vatandaşlardan Bayrama Kadar Ücret Almayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "dövizleri Türk lirasına çevirin" çağrısına Karslı dolmuşçulardan destek geldi. Eski garajlarda bir araya gelen dolmuşçular, dolarını bozduran vatandaşlardan bir hafta dolmuş ücreti almayacak.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:58:57

FIBA Kadınlar Dünya Kupası'na Doğru

Milli basketbolcu Tuğçe Canıtez: 'Çok çalışıyoruz ve çok da yoruluyoruz ama inşallah bu emeklerimizin karşılığını İspanya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda en iyi şekilde alacağız' Ayyıldızlı oyuncu Ayşe Cora: 'Takımdaki ortam çok güzel ve iyi bir enerji var'.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:58:56

'Her Türlü Saldırıya Karşı Müziğe, Sanata Sarılmamız Lazım'

Opera sanatçısı, tenor Hakan Aysev: 'Terör saldırıları, ekonomide yaşanan saldırılar ve son döviz kurlarındaki belirgin bir şekilde oynamalar, bunlar herhalde 21. yüzyıl romantizmini ve iyi niyetliliğini bitirmek üzere yapılan oyunlar' '15 Temmuz darbe girişimi, terör saldırıları ve şu anki ekonomik saldırı gibi böyle büyük problemler karşısında genelde maalesef hep müzik ve sanat susturuluyor. Aksine bence müziğe, sanata sarılmak lazım ki insanlarımız bu pes etmiş psikolojiden, daha negatif olmaktan kurtulsunlar'

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:58:26

'İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı' Başladı

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu:Tek başına AFAD olarak 'Türkiye, İstanbul afetlere hazır mı?' sorusuna muhatap oluyoruz. Bu soru tek başına AFAD'ın cevaplayacağı bir şey değil. İstanbul'da yaşayan her bir bireyden, her bir kurumdan, kamu kurumundan, özel sektörden hep beraber ortak cevaplamamız gereken bir soru' 'İnsanoğlu tabiatla, yeryüzüyle beraber yaşamayı öğrenmek zorunda. Yoksa yeryüzü öğretiyor. Yeryüzü taşkınla, selle, depremle öğretiyor. Diyor ki 'Beni unutma.' Onunla beraber yaşamanın yollarını bulmalıyız. Bu İstanbul için de ne yazık ki geçerli' Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 'Elbette ülkemizde büyük deprem oluşturabilecek pek çok fay kuşağı bulunmaktadır ama nüfus, yapı, finansal yoğunluk açısından Marmara'yı daha çok konuşmamız gerektiği bir gerçektir. Bu yüzden Marmara'daki deprem sorunu bir milli güvenlik sorunu gibi ele alınmalıdır' 'Son günlerde İstanbul'un bazı ilçelerinde yaşanan toprak kaymalarında tek suçlu olarak ilan edilen şiddetli yağışlar, kötü mühendislik örneği ve defolu inşaatları ifşa etmiştir'

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:57:26

Kış Sporları Tesis Alanı İHA İle Haritalandı

Tokat'tan gönüllü olarak Hakkari'ye gelen özel bir harita şirketinin yetkilileri, kış sporları merkezinin daha donanımlı hale getirilmesi için tesisler yapılacak bölgeyi İHA ile görüntüleyip, alanın sayısal haritasını çıkarttı Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal:'Bu çalışma neticesinde, yapacağımız otel, teleskiler ve taşımanın bütün vasıtalarını nerelere kuracağımızı belirleyip, önümüze net bir fotoğraf koyacağız'.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:56:27

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi Sonuçlandı

Ankete katılan ekonomistler, sanayi üretim endeksinin haziranda yüzde 4,4 artmasını bekliyor.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:56:26

AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne Doğru

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, partisinin 6. olağan kongresinde Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde azim ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini bildirdi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:55:56

Gökçeada'da Meryem Ana Anısına Ayin

Zeytinli köyündeki ayini, Fener Rum Patriği Bartholomeos yönetti.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:55:26

AK Parti İl Başkanlığından Kongreye Davet

AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, patisinin 18 Ağustos'ta Ankara'da düzenlenecek 6. Olağan Büyük Kongresine tüm Niğdelileri davet etti.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:54:57

Adıyaman'da Trafik Kazası Açıklaması 3 Yaralı

Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hafif yaralandı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:54:56

Güvendikleri Hakim-Savcılara Ankara'da Staj Yaptırmışlar

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında dava açılan ve FETÖ/PDY'nin deşifresine yönelik verdiği bilgiler nedeniyle tutuksuz yargılanan eski hakim, örgütün güvendiği hakim vesavcılara Ankara'da staj yaptırdığını anlattı İtirafçı M.A, TSK'da göreve başlayan örgüt üyelerinin deşifre olmasını önlemek için de sorumlular tarafından 'ABD'ye gitti' şifresinin kullanıldığını belirtti

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:52:56

Sadece Gözlerini Kullanarak Afrika'da Su Kuyusu Açılmasını Sağladı

Yaklaşık 10 yıl önce yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle 5 yıldır yatağa bağımlı yaşayan ve sadece gözlerini kullanabilen 35 yaşındaki Özlem Özalkan, bilgisayarındaki özel program aracılığıyla sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyayla Afrika'da 5 su kuyusu açılmasını sağladı Baba Cihan Özalkan: 'Özlem, sosyal medyayı çok iyi kullanıyor, birçok projeye imza attı. Biz böyle bir projeden habersizdik. 'Ben su içemiyorum ve susuzluğun ne olduğunu biliyorum' diyerek projeyle başladı. Özlem'in boğazından ne su ne bir yiyecek geçiyor. Bu yüzden onun bu kampanyasından çok mutlu olduk. Büyük bir çaba göstererek su kuyularını açtırdı. Onun için çok büyük moral kaynağı bu tür kampanyalar' Anne Perihan Özalkan: 'Özlem, sosyal medyada birçok yardım kampanyası yapıp kitap yazdı. Bütün arkadaş çevresine buradan ulaşıyor. Üniversiteden arkadaşları ile irtibata geçip geniş bir çevre edindi'

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:52:27

Kurbanlık Koç, Sahibinin Ölümüne Neden Oldu

Denizli'nin Buldan ilçesinde beslediği kurbanlık koçun boynuz darbesiyle yaralanan 75 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:52:26

'Türkiye Büyümesine İvme Kazandırmaya Devam Edecek'

Öz İplikİş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç: 'Atılan önemli adımların yanında önümüzdeki günlerde doğru politikaların hayata geçirilmesiyle Türkiye, ekonomisine yönelik olumsuz algıları bertaraf edip büyümesine ivme kazandırmaya devam edecektir'.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:51:56

ASO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: 'İthal ikameci bir ekonomi politikasıyla ithalat bağımlılığının azaltılması lazım'.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:50:56

Sebze Kasası Hırsızları Serbest

Eskişehir’de tarlalardaki plastik kasaları çalan 2 kişi, delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:50:27

'Bu Yıl 19 Milyar Dolarlık İhracatla Rekor Kıracağız'

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe: 'Bu yıl 19 milyar dolarlık ihracatla rekor kıracağız ve cari açığın kapatılmasına katkımızı 16 milyar dolara çıkaracağız' 'Birliğimizi perçinlememiz, daha çok üretip daha çok ihracat yapmamız gerektiğini biliyoruz. Türkiye için, milletimiz için, sektörümüz için başarmak zorundayız ve hiç şüphesiz başaracağız' 'Bizler her zaman olduğu gibi bu süreçte de devletimizin, hükümetimizin ve milletimizin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz'

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:50:26

Orhan Kaynak Açıklaması 'Çok Zor Bir Maç Olacak, Taraftar Desteğine İhtiyaç Var'

Spor Toto 1. Lig’in ikinci haftasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak olan Elazığspor’da Teknik Direktör Orhan Kaynak, Boluspor’un 3 senedir şampiyonluğa oynayan düzgün kurulmuş bir takım olduğunu, bu yüzden de çok zor bir maça çıkacaklarını ve son ana kadar taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba   11:49:58

 1  2  ...  55  56  57  ...  75  76