Haber Arşivi

Çocuklara Polisi Sevdirmek İçin Eğlence Düzenlendi

Bartın Emniyet Müdürlüğü'nce çocuklara polisi sevdirmek ve başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla eğlence programı düzenlendi İl Emniyet Müdürü Ogün Vural: 'Bu proje kapsamında da güzide öğrencilerimizle birlikte polis teşkilatı olarak eğitime destek vermek, çocukların polis korkularını yenmelerini sağlamak, eğitime bir nebze de olsa destek vermek amacıyla birlikteyiz'.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:02:22

Kars'ta Hakkında Hapis Cezası Bulunan Kişi Yakalandı

Kars Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik başlattığı operasyonda, 10 yıl kesinleşmiş cezası bulunan, 8 ayrı suçtan aranan, 5 suçtan da yargılaması süren kişiyi yakaladı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:59:51

Avusturya'da Kapatılan Camilere Tepkiler Sürüyor

Ülkede, camilerin kapatılması ve imamların sınır dışı edilmesine tepkiler sürüyor ATİB Sözcüsü Yaşar Ersoy:Radikalleşme ile mücadelenin yolu, bugüne kadar yaptığı her çalışmayla birlikte yaşamı destekleyen, bu doğrultuda projeler yapan bir derneği kazanmaktansa, onu hedef tahtasına koymak ve kategorize etmek olmamalı' Yazar Wilhelm Langthaler: “Başbakan Kurz ve Başbakan Yardımcısı HeinzChristian Strache, Avusturya’nın parçası olan bir dini sistemli bir şekilde kötülüyor ve İslam karşıtı kampanya yürütüyor”.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:59:21

Bebeği İle Aynı Mezara Defnedildi

Antalya'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ezgi Görkem Şahin ve bebeğinin cenazeleri aynı mezara gömüldü.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:58:52

İşçi Servisi Şarampole Yuvarlandı Açıklaması 9 Yaralı

Bursa-İstanbul Karayolu Dürdane rampasında işçi taşıyan servis otobüsü şarampole yuvarlandı. Servisteki 8 işçi ile şoför yaralandı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:58:22

Kırşehir'de Elektrik Direği Yüklü Kamyon Devrildi

Kırşehir'de elektrik direği yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:57:51

Karacabey'de AK Parti Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Alanı'ndaki seçim ofisinin açılışını yaptı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:56:26

Akçaray Tramvay Hattının 2. Etabında İlk Raylar Döşendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Akçaray tramvay hattının Sekapark-Plajyolu arasındaki 2. etabının ilk rayları, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun katıldığı törenle atıldı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:54:53

Bursa'da Tramvay Hatlarına Düzenleme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Stadyumu Meydanı’nda yapacağı miting ve Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen iftar programı nedeniyle Bursa’da tramvay seferlerinin belli bir süre işletime kapatılacağı bildirildi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:54:51

'Apoletleri Hiç Kimse, Hiçbir Güç Sökemedi'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: '(İnce'nin Korgeneral Temel'e yönelik sözleri) Millet terörle başarıyla mücadele edenlere ancak madalya takar. Bu millet bu madalyayı takmıştır. Apoletleri hiç kimse, hiçbir güç sökemedi. 15 Temmuz'da FETÖ sökmeye çalıştı, başaramadı. DEAŞ sökmeye çalıştı başaramadı. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı harekatlarında başaramadılar' 'Kardeşliğimizin daha da pekişmesi için, huzurumuzun daha kalıcı olması için 24 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan'ın en güçlü şekilde gelmesi lazım. Bu desteği en güçlü şekilde vereceğinize inancımız tam'

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:52:21

'Moody's Suçüstü Yakalanmıştır'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:Moody's'in 17 Türk bankası ile ilgili kredi notlarını düşürdüğünü açıklaması suçüstü demektir. Artık operasyonu o kadar abarttılar ki, o kadar açıkça yapmaya başladılar ki artık gizlenmeye bile ihtiyaç duymuyorlar' 'Takibe almadığı, kredi notlarını düşürmedikleri ülkelerden bahsedeyim. Bunların nasıl suçüstü olduğunu, nasıl Türkiye'ye açıktan açığa operasyon düzenlendiğini de vatandaşlarımız bilsin. Polonya yüzde 4,1. İspanya yüzde 5,6. Rusya yüzde 9,5. Portekiz yüzde 11,8. Bulgaristan yüzde 13,2. İrlanda yüzde 13,6. İtalya yüzde 17,3. Yunanistan yüzde 36,3.' 'Geri dönmeyen kredilerin milli gelire oranı Türkiye'de yüzde 1,5. Moody's'in o kredi notunu düşürdüğü o bankacılık sistemimizin en önemli performansı bu. Ödenmeyen kredilerin milli gelire oranı, en yakın takipçimiz Hollanda yüzde 5,3. İspanya yüzde 10,1. Rusya 9,5. Portekiz 15,6. İrlanda yüzde 8. İtalya yüzde 11. Yunanistan yüzde 55. Almanya'dan da iyiyiz, Fransa'dan da iyiyiz, İngiltere'den de iyiyiz burada. Bütün bunların olduğu bir yerde böyle bir noktada Moody's'in bu söylemiş olduğu şeyi anlamak mümkün değil. Direkt suçüstüdür bu'

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:47:51

Gürün'de Altyapı Çalışmaları

Gürün’ün Suçatı Hacılar Mahallesi yıllardır beklediği kanalizasyon hattına kavuşuyor.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:46:52

ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa, Mimar Ve Mühendisler Grubu Temsilcisi Oldu

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Sivas’ta da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak temsilciliğini açtı. MMG Sivas Temsilcisi Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa olurken temsilciliğin açılışı dolayısıyla düzenlenecek iftar programında mimar ve mühendisler bir araya gelecek.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:46:51

İnebolu Halk Eğitimi Merkezinden Yıl Sonu Sergisi

İnebolu ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu el sanatları sergisi açıldı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:42:52

'Seçim Sonrası Bedelli Askerlik Gündemde Olacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 'Seçimlerden sonra mutlaka bedelli askerlik gündemde olacak ve olumlu olarak değerlendirilecektir'.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:42:23

'Ankara'ya Farklı Bir Millet Bahçesi Kazandırıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara’ya diğer şehirlerimizden daha farklı bir millet bahçesi kazandırıyoruz. Dev bir alanda millet bahçesini oluşturuyoruz. Ankara’ya hayırlı olsun" dedi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:41:53

Çin'de ŞİÖ Zirvesi

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, ŞİÖ'nün küresel yönetişimde ve bölgesel güvenliğin desteklenmesi noktasında önemli bir güç haline geldiğini vurguladı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:41:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Ankara'ya Diğer Şehirlerimizden Daha Farklı Bir Millet Bahçesi Kazandırıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara’ya diğer şehirlerimizden daha farklı bir millet bahçesi kazandırıyoruz. Dev bir alanda millet bahçesini oluşturuyoruz. Ankara’ya hayırlı olsun. Artık yeşil Ankara olacak. Millet bahçemiz içinde stadından konser salonuna kapalı spor salonundan camisine kadar çok büyük ve orijinal bir eser olacak. İngiliz’in Hyde Park’ı varsa bizim de burada devasa bir millet bahçemiz olacak" dedi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:39:54

Buğday Hasadı Devam Ediyor

Bölgenin önemli hububat üretim merkezlerinden olan Adıyaman’da buğday ve arpa hasadına devam ediliyor.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:39:53

Turhal'da Ramazan Etkinlikleri

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde yapılan Hacivat-Karagöz gösterisine çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:39:52

'Muharrem İnce' Maskesiyle Bisiklet Turu Attılar

CHP Edirne İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bisiklet turunda partililer, cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce'nin maskesini takarak kentte pedal çevirdi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:38:22

'Önümüzdeki Dönemde Ülkemizi 2 Kat Daha Büyüteceğiz'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: 'Geçtiğimiz sene biz bu değişikliği yapmak için yurt dışında vatandaşlarımızla buluşacağımızda önümüze çıkartılan setleri gördünüz. Büyük ve güçlü bir Türkiye'yi istemediler. Büyüyen, gelişen Türkiye'nin önüne set çekmek istediler. Bugün yine Avrupa'da seçim çalışması yapmamıza izin verilmiyor. Çünkü biz bu ülkeyi daha da büyütmenin hedefiyle yola çıktık. Biz bu ülkeyi 3,5 kat büyüttük, önümüzdeki dönemde de 2 kat daha büyüteceğiz diyoruz' 'Bizim 24 Haziran'da Türkiye'nin birliğini, beraberliğini en güçlü şekilde sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durma vaktidir. 24 Haziran bu açıdan çok önemlidir. Yedi düvel birleşmiş. Ekonomimiz üzerinden algı operasyonu yapıyorlar. Kur üzerinden bu ülkenin ekonomisiyle oynamaya kalkışanlara siz en güzel cevabı 24 Haziran'da vereceksiniz'

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:36:52

Polisten Kaçan Otomobilden Esrar Çıktı

Sivas’ın Ulaş ilçesinde polisin ’dur’ ihtarına uymayan ve yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan otomobilde 670 gram esrar ele geçirildi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:35:22

'Benden Ve İYİ Parti'den Korktuklarından...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu güne kadar ıslık çalarak, seçim kazandılar. Ama artık öyle yama yok. Karşılarında Merhum Alpaslan’ın ve Demirel’in çırağı bulunuyor. Benden ve İYİ Parti’den korktuklarından iftira atarak karalamaya çalışıyorlar” Dedi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:33:52

Fransa Açık'ta Şampiyon Halep

Tek kadınlarda dünya 1 numarası Rumen Halep, geriye düştüğü mücadelede ABD'li Stephens'ı 21 yenerek kariyerindeki ilk grand şampiyonluğuna ulaştı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   18:31:23

 1  2  ...  7  8  9  ...  49  50