Haber Arşivi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yavru köpek için talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sapanca'daki köpek dehşetiyle ilgili olarak "Hepimizi hüzne boğan hadisenin aydınlatılması için talimat verdim." açıklamasını yaptı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:41:34

Galatasaray 78 Milyon Euro Harcayacak

Bodrum’da taraftarlara buluşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yaptıkları anlaşma neticesinde bu sezon harcamalarının 65 milyon Euro’dan 78 milyon Euro’ya çıkacağını açıkladı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:41:29

'Vatan Millet Kaygısı Dışında Ne Varsa Bertaraf Ederek Bir Araya Geldiler'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki: 'Bir yanda Recep Tayyip Erdoğan, diğer yanda çok değerli genel başkanımız Devlet Bahçeli Bey vatan millet kaygısı dışında ne varsa bertaraf ederek bir araya geldiler. 'Bismillah' diye yola çıktılar. Biz de o amaç doğrultusunda çalışıyoruz, gayret ediyoruz'

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:38:59

'Erdoğan Gitse PKK, İsrail Hükümeti Ve FETÖ Zil Takıp Oynar'

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: (1) 'Cumhur İttifakı yani AK Parti ile MHP'nin, tarihi manası, prensipleri ve ortak zemini var. O zemin Erzurum'da 15 Temmuz'da gençlerin bir eliyle bozkurt, bir eliyle de rabia işareti yapmalarıdır' 'Millet İttifakı, üç benzemezlerin, aslında çekindikleri için içlerine sokamadıkları HDP ve Selahattin Demirtaş'ı dahil etmek lazım dört benzemezlerin ittifakıdır ve tek amacı ülkeyi yönetmek değil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesidir. PKK, İsrail hükümeti ve FETÖ, Erdoğan gitse zil takıp oynar' 'Saadet Partisi yöneticileri böylesine önemli tarihi dönemeçte partilerine oy veren vatandaşlarımızın oylarını iki mi, üç mü olduğu belli olmayan milletvekili uğruna CHP'nin cebine koyamazlar, buna hakları yok' 'Temel Karamolaoğlu ve arkadaşları neden Muharrem İnce ve Meral Akşener ile ya da Selahattin Demirtaş ile yan yana durduklarını anlatmalıdır'

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:37:00

İtfaiye Hayranı Özel Genç Çifte Bayram Yaşadı

Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı, itfaiyecilere ve itfaiye araçlarına hayranlık duyan bedensel ve zihinsel engelli Ahmet Taş'ın isteğini yerine getirerek, engelli gence çifte bayram yaşattı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:36:59

AK Parti'nin Antalya Mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) '(Ücretli köprüler) Bir daha ki bayrama ayrı bir formülle onları da ücretsiz yaparız. Bizi bunlarla ürkütemezsin Bay Muharrem. Biz bunlardan ürkecek kadar yoksul değiliz. Biz Türkiye'yi 3,5 kat büyütmüş bir iktidarız' 'Biz, deveye hendek atlatıyoruz. Sizin yaptığınız böyle bir şey var mı? Siz bunları yapamazsınız. Biz, devlete ait olanları ücretsiz yapmışız 'buyurun geçin' diyoruz ama kamu özel olana da belli sembolik bir rakam' 'Bunlar bu tür tünelleri kapatacaklarmış, bunların içini dolduracaklarmış. Köprülerin fiyatlarını konuşuyorlar. Bırakın bu işleri. Devletin köprüleriyle kamu özel ortaklığıyla yapılmış köprünün ne demek olduğunu bile bunlar bilmez, anlamaz'

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:34:59

GÜNCELLEME - Lunaparkta Ölümlü Kaza

Oyun aracından düşen çocuk yaşamını yitirdi Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı Yaşamını yitiren 13 yaşındaki çocuk toprağa verildiDETAYLAR EKLENDİ.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:33:29

Lübnan'daki Türk Vatandaşları Sandık Başında

Lübnan'da yaşayan yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı Türk seçmenler, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanıyor.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:33:00

Lunaparkta Bıçaklı, Tüfekli Dönme Dolap Kavgası Açıklaması 5 Yaralı

Adana’da "Cono" aşireti olarak bilinen iki grup arasında lunaparkta dönme dolap sırası yüzünden çıkan bıçaklı, pompalı tüfekli kavgada 5 kişi yaralandı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:32:59

'İnce'nin Kız Kardeşini Bir Malzeme Olarak Kullanması...'

AK Partili Elitaş, "Muharrem İnce, İstanbul’daki bir mitinginde ondan önce utandığını düşündüğüm kız kardeşini kürsüye çıkararak ‘Bende sizin gibiyim’ diyen muhafazakar insanların oyunu alabilmek için kız kardeşini kürsüde bir malzeme olarak kullanması herkesin içini yakmıştır” dedi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:31:29

Özkan Sümer'den Transfer Açıklaması

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer:'Okay'ın yerini kapama noktasındaki çalışmalarımızın ne kadar etkin olduğunu zaman gösterecek. Ben büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum' 'Savunma güvenliğini koruduğumuz zaman bir büyük problemi çözeceğiz. O zaman sonuç üretmedeki potansiyelimiz de yükselecektir'

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:30:59

Almanya'da Bir Türk'e Polis Köpeği İle Şiddet

Lünen kentinde bir polis, kendisine soru soran İbrahim Şahan'a köpeği ile saldırdı Köpeğin saldırısı sonucu yaralanan Şahan, 3 hafta iş göremez raporu aldı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:30:28

Tekirdağ'da İşçi Servisi Devrildi Açıklaması 7 Yaralı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde işçi servisinin devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:29:29

Kırklareli'nde Pehlivanlar Er Meydanında

Kırklareli’nde 93. kez pehlivanlar er meydanına çıktı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:29:00

Elitaş Açıklaması 'Muharrem İnce'nin Kız Kardeşini Kürsüde Bir Malzeme Olarak Kullanması Herkesin İçini Yaktı'

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Muharrem İnce, İstanbul’daki bir mitinginde ondan önce utandığını düşündüğüm kız kardeşini kürsüye çıkararak ‘Bende sizin gibiyim’ diyen muhafazakar insanların oyunu alabilmek için kız kardeşini kürsüde bir malzeme olarak kullanması herkesin içini yakmıştır” dedi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:28:59

'Hayvan Hakları Yasa Tasarısı 10,5 Yıl Hapis Cezası Getiriyor'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: '(Hayvan Hakları Yasa Tasarısı) İnşallah Meclisimiz açıldıktan sonra tasarının kanunlaşması için de gerekeni yapacağız. Yasa tasarısı 10,5 yıla kadar hapis cezası getiriyor. Sokak hayvanları sahipli ya da sahipsiz kavramı olmaksızın hayvanlara şiddet uygulayanlara karşı her türlü cezanın olacağı bir kanun tasarısı'Çocuklar yetiştirilirken bütün canlılara karşı sevgi, şefkat ve merhamet duyguları yerleştirme annelerin görevi' 'Kağıthane Belediyesinde sokak hayvanları için ambulans olduğunu öğrendim. Sokak hayvanlarına herhangi bir tedavi gerektiren durumda vatandaşlarımız belediyemize ulaşıp, hayvanlar için gerekli tedavinin bu barınakta yapılmasını sağlayabilir'

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:27:58

'Seçim, Yapacağız Diyenlerle Yıkacağız Diyenler Arasında'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 'Şunu unutmayın bu seçim 'Yaptık, yaparsa yine AK Parti yapar.' diyenlerle, 'Yıkacağız, yaptırmayacağız, ne gerek var.' diyenler arasında geçecek' '2018'de inşallah Antalya'ya 14 milyondan fazla turist gelecek. Mayıs ayında geçen yıla göre yüzde 45 artış oldu. Turizme çok önem veriyoruz. Türkiye'de 40 milyon turiste doğru gidiyoruz' 'Biz olmazsak Kudüs davasına, Filistin'e kimse sahip çıkamaz. İki gün önce Birleşmiş Milletler'de Filistin'le ilgili kararı çıkarttık mı? Hem de ABD'nin tüm baskılarına rağmen. Bir önceki oylamada da karşımıza çıktılar, derslerini aldılar. Şimdi de çıktılar, yine derslerini aldılar' 'BM'ye 'Senin sistemin yanlış, senin reforma tabi tutulman lazım.' diyen bir lider var mı sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan başka? Şimdi 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun.' diyorlar. İçeridekiler de bunu söylüyor'

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:25:29

Şanlıurfa'da AK Parti'ye Katılım

Ceylanpınar'ın eski HDP'li Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Acet ile 2015 yılında HDP'den Şanlıurfa milletvekili adayı olan Halil Kesmez, törenle AK Parti'ye geçti AK Parti'li Acet:'Tüm insanlığın AK Parti'ye sığındığını defalarca gördüğümüzden dolayı biz de bu safta yer almaya karar verdik'.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:24:59

Tayland'da Kraliyet Hazinesi Yeni Krala Devredildi

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'da 2016'da vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej'e ait varlıkların yeni Kral Maha Vajiralongkorn'a devredildiği bildirildi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:23:58

Bolivya'da Otobüs Kazası Açıklaması 17 Ölü

Güney Amerika ülkesi Bolivya'da ülkenin güneyindeki Potosi eyaletinde yaşanan otobüs kazasında 17 kişi yaşamını yitirdi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:22:28

Lunapark Faciasında Ölen Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ’da lunaparkta bulunan balerin aracından düşerek hayatını kaybeden zihinsel engelli çocuk, son yolculuğuna uğurlandı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:20:59

Otomobile Sıkışan Yavru Kedileri İtfaiye Kurtardı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, panelvanın ön paneline sıkışan 3 yavru kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:20:31

Çayeli, Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Çayeli Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla protokol bir araya geldi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:20:30

Kütahya'da 2 Kilo Ağırlığında Dev Mantar

Kütahya Türkmendağı Uluköy Yaylasında mantar toplayan bir vatandaş yaklaşık 2 kilo ağırlığında dev bir kızıl mantarı buldu

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:20:29

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliğinde Bayramlaşma

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   18:16:30

 1  2  ...  8  9  10  ...  36  37