Haber Arşivi

Tarihi Mekanda Bayramlaşma

Erzurum Valiliği tarafından tarihi Yakutiye Medresesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:10:07

Erdoğan, Çapa'da Yatan Bir Yakınını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesine gelerek diyabet hastalığından dolayı bacağı kesilen bir yakınını ziyaret etti.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:08:37

Kaçan Kurbanlık Dana Çocuğu Hastanelik Etti

Erzurum’da Kurban Bayramı öncesi sahibinin elinden kaçan dana bisiklet süren bir çocuğu hastanelik etti, iki otomobile de çarparak zarar verdi. Dana, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan boğa timinin uyuşturucu iğneyle sakinleştirmesi üzerine yakalandı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:08:12

Malatya Canlı Hayvan Pazarında Arife Yoğunluğu

Kurban Bayramı arifesinde Malatya Canlı Hayvan Pazarında yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar kurbanlık alımı için pazara akın ederken belediye ekipleri de herhangi bir aksaklık yaşanmaması için önlemlerini arttırdı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:07:08

Hacı Adayları Arafat Vakfesinde

Hac ibadetinin farzlarından Arafat vakfesi için sabah saatlerinden itibaren Arafat'a akın eden milyonlarca hacı adayı, öğle ile ikindi namazlarını öğle vaktinde kılarak cem (cemi takdim) etti Hacı adayları, Diyanet İşleri Başkan Vekili Keleş'in yaptığı vakfe duasının ardından, Müzdelife'ye hareket edecekleri vakte kadar ibadetlerini sürdürecek.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:07:07

Başkan Demiraslan Gönülleri Aldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, Kurban Bayramı öncesi esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflara bol kazanç dileyen Demiraslan ziyaretleri ile vatandaşların yine gönlünü kazandı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:06:39

Uyuşturucu Taciri Anne Oğul Yakalandı

Antalya’da polisin baskın yaptığı evde 20 paket içime hazır esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle anne oğul gözaltına alındı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:06:38

Vali Ve Belediye Başkanından Hayvan Pazarına Çıkarma

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde satışa çıkarılan kurbanlıkların bulunduğu hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:06:37

GRAFİKLİ - Arakanlı Müslümanların Can Pazarı Devam Ediyor

Myanmar ordusunun, Arakan'ın Maungdaw, Buthidaung ve Rathidaung bölgelerinde Arakanlı Müslüman sivillere yönelik operasyonları sürüyor Son 6 günde bu bölgelerdeki 60'tan fazla köyün boşaltıldığı ve bu köylerden onlarcasının da yakıldığı bildiriliyor Bangladeş hükümetinin engellemelerine rağmen 20 binden fazla Arakanlı Müslüman ülkeye yasa dışı yollardan giriş yaparken, on binlerin sınıra yakın bölgelerde bekleyişi sürüyor Myanmar ordusunun giriş çıkışlara izin vermemesi nedeniyle ölü sayısı netleştirilemiyor.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:06:07

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması

'Adaletsiz uygulamalarına karşı büyüyen tepkilerin örgütlenmesinden korkan iktidar çevrelerinin yalan ve iftira kampanyaları ne kadar artarsa artsın, yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz'.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:05:37

TİKA'nın Gönüllü Elçileri Tanzanya'daki Çalışmalarını Tamamladı

TİKA'nın koordinasyonunda THY, AA ve TRT iş birliğinde Tanzanya'ya giden gönüllü elçiler, başkent Darüsselam'daki okul ve yetimhanenin tadilat çalışmalarını bitirdi Gönüllü elçiler, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi öncülüğünde organize edilen Bilim Seyyahları grubunun çalışmalarına katıldı Türkiye’den gelen öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı kimya ve fizik deneylerine büyük ilgi gösteren Tanzanyalı öğrenciler, sergilenen zeka oyunlarıyla da eğlenceli vakit geçirdi.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:03:38

Doğu Ve Güneydoğu'da Bayram Hareketliliği

Kurban Bayramı arifesinde Diyarbakır, Elazığ, Siirt ve Mardin'de çarşı ve pazarlarda bayram alışverişi dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor Esnaf Anuk: 'Terörün bittiği, huzurun başını çektiği günleri yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da her zaman terörsüz ve huzur dolu günleri ve bayramları yaşamayı diliyoruz' Esnaf Toprak: 'Zaman zaman müşterilere yetişmekte zorlanıyoruz. Allah bu bayramda esnafı da vatandaşı da sevindirsin'

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:03:37

Hatay'da Uyuşturucu Operasyonu

Hatay'da, polis ekiplerince yapılan operasyonda, sıkıştırılarak 'takoz' şeklinde kalıp hale getirilmiş 3,5 kilogram esrar ele geçirildi.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:02:37

Kurbanlıklarını Tartarak Satıyor

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde kurulan hayvan pazarında satış yapan bir esnaf kurbanlıklarını tartarak satmaya başladı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:02:07

Öner, Tüm Müslümanları Sorumluluk Almaya Davet Etti

Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner bütün ümmet coğrafyasının küresel işgalcilerin zulümleri altında tarumar olduğunu dile getirerek, “Müslümanların zalimce katledildiği zor zamanlarda uyanışın, dirilişin ve kurtuluşun habercisi olması gereken imtihan günlerinden geçiyoruz. Bu zulüm cenderesinden çıkmak adına herkesin sorumluluk alması gerekiyor” dedi.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:01:40

Yozgat'ta Şehitlikte Hüzünlü Arife

Yozgat’ta şehit aileleri Arife Günü dolayısıyla yakınlarının kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:01:39

Erzurum'da Kaçan Kurbanlık Dana 1 Çocuğu Hastanelik Etti

Erzurum’da Kurban Bayramı öncesi sahibinin elinden kaçan dana bisiklet süren bir çocuğu hastanelik etti, iki otomobile de çarparak zarar verdi. Dana, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan boğa timinin uyuşturucu iğneyle sakinleştirmesi üzerine yakalandı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:01:38

Midyatlı Ayakkabıcı Esnaftan Örnek Davranış

Mardin’in Midyat ilçesinde bir ayakkabı satıcısı iş yerinin önüne imkanı olmayanlar için hediye ayakkabı reyonu yaptı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:01:37

15 Temmuz Şehidinin Ailesinden 'Vatan Hainlerini Allah Perişan Etsin' Yakarışı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis Muhammet Oğuz Kılınç'ın ailesi bayramı buruk kutluyor Kendisi de polis memuru olan Zeki ile eşi Meliha Meltem Kılınç, arife günü ziyaret ettikleri şehitlikteki oğullarının kabri başında gözyaşı döktü Anne Kılınç:Beni evladımdan ayıran, vatanımız, ülkemiz, devletimiz için hainlik düşünen bütün vatan hainlerini Allah perişan etsin' Baba Kılınç:Emniyet ve Jandarma teşkilatının son zamanlarda özellikle defansta değil hücum babında yapmış olduğu çok etkili operasyonlarında hem FETÖ'nün hem PKK'nın hem de DHKPC'nin inlerine girildiğini görmekten mutluyuz'.

31 Ağustos 2017 Perşembe   16:01:07

Gürün'de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Sivas’ın Gürün ilçesinde Hanımlar Evi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

31 Ağustos 2017 Perşembe   15:59:08

Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası, KKTC'nin Adını Dünyaya Duyuracak

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Hakan Atamtürk, Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası’nın, Kıbrıs Türkü’nün geleceğini oluşturmada önemli bir adım olacağını belirtti.

31 Ağustos 2017 Perşembe   15:59:07

AK Partili Öznur Çalık'tan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Myanmar’da türlü eziyetlere uğratılarak vahşice katledilen Arakanlı yetimlere, dünyanın dört bir yanında zulme uğramış kardeşlerimize; mezhebine, meşrebine, etnik kimliğine bakmadan el uzatmaya devam edeceğiz" dedi.

31 Ağustos 2017 Perşembe   15:58:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çapa Tıp Fakültesinde Yatan Bir Yakınını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesine gelerek diyabet hastalığından dolayı bacağı kesilen bir yakınını ziyaret etti.

31 Ağustos 2017 Perşembe   15:58:38

Romansporlu Çocuklara Bayram Hediyesi

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriye Birkan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Romansporlu 17 çocuğa Kurban Bayramı arifesinde çeşitli hediyeler dağıttı.

31 Ağustos 2017 Perşembe   15:58:37

Alaplı'da Mezarlıklara Ziyaretçi Akını

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Arife Günü boyunca şehir mezarlığında yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti.

31 Ağustos 2017 Perşembe   15:58:10

 1  2  ...  17  18  19  ...  49  50