Haber Arşivi

Sincar'da 24 Saatlik Ateşkes

Musul'un Sincar ilçesinde, aralarında çatışma çıkan Peşmergeler ile terör örgütü PKK arasında 24 saatlik bir ateşkes sağlandığı belirtildi.

3 Mart 2017 Cuma   23:32:54

Didim Vegfest İçin Hazırlık Toplantıları Başladı

Didim Vegfest için Didim Belediyesi meclis salonunda ilk toplantı düzenlendi.

3 Mart 2017 Cuma   23:30:25

Bakan Arslan'ın Kars Ziyareti

KARS – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, FETÖ’nün 15 Temmuz’da ne kadar hainlik içerdiğini ortaya koyduğunu belirterek, “Bizde yapacağımız işlerle inşallah haklarından geleceğiz. Tek yolu milletin sayesinde güçlülük, ama biz diyoruz ki, milletin sayesinde daha güçlü olmamız lazım. Onun için hedeflerimiz var. Hedeflerimize daha hızlı yürümemiz lazım” dedi.

3 Mart 2017 Cuma   23:30:24

CHP'nin Genişletilmiş İstanbul 1. Bölge Toplantısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Neden hayır diyoruz? Çocuklarımızı düşündüğümüz için, bayrağımızı düşündüğümüz için, Türkiye'yi düşündüğümüz için, terör istemediğimiz için, hep birlikte yaşamak için, her kesimin kimliğine, inancına, yaşam tarzına saygı duyduğumuz için, Cumhuriyeti kuranlara minnet duyduğumuz için, daha güçlü bir Türkiye için, milli iradeye saygı duyduğumuz için, egemenlik kayıtsız şartsız milletin olduğu için, herkesin işi aşı olsun değimiz için, hükümet meclise programını sunsun ve meclisten yani milli iradeden güven oyu alsın diye hayır diyoruz' 'Evetin mesajı ise sonu belli olmayan dipsiz bir kuyuya, bir maceraya Türkiye'yi sürüklemektir. Bir kişiye her türlü yetkiyi vereceksiniz. Savaş ilan edecek, bütün müsteşarları o tayin edecek, başkan yardımcısı 50 mi, bin mi 10 bin mi o karar verecek'

3 Mart 2017 Cuma   23:28:25

'Cumhurbaşkanlığı Sistemi Ve Yeni Hükümet Sistemi' Konferansı

AK Parti İstanbul Milletvekili Kuzu: 'Zerre kadar rejim değişikliği ne aklımızdan geçti, ne yanından geçtik. Rejim değişikliği dediğin devlet yönetim biçimidir, hükümet modeli değildir. Cumhuriyet yerinde duruyor. O iş bitmiştir. Cumhuriyet ile alakalı kim saldırsa onların karşısında evvela AK Parti durur, kimse bunun önüne geçemez'

3 Mart 2017 Cuma   23:26:55

GÜNCELLEME - Bolu'daki Darp İddiası

Birlikte yaşadığı kişi tarafından darp edildiği ileri sürülen kadın, hastanede tedavi altına alındı Gözaltına alınan şüpheli, emniyette ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldıADLİ SÜREÇ VE YENİ GELİŞMELER EKLENDİ.

3 Mart 2017 Cuma   23:26:54

Bakan Çavuşoğlu'ndan O İlçelere Doğalgaz Müjdesi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde partisinin organize ettiği bir toplantıya katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, içerisinde Korkuteli’nin de yer aldığı 5 ilçeye doğalgaz sistemi yapılacağını müjdeledi.

3 Mart 2017 Cuma   23:25:54

Kanserli Çocuklar Yararına Toplanan Paraları Çaldı

Konya'da, kızı lösemi olan Erkan Yılmaz'a ait iş yerine giren hırsız, kanserli çocuklar yararına para toplanan yardım kutusunu çaldı Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

3 Mart 2017 Cuma   23:22:54

Bakan Soylu Açıklaması 'Bu Sistem Milletin En Büyük Rüyasıdır'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhurbaşkanlığı sistemi bu milletin en büyük rüyasıdır. Anahtarın tamamen milletin elinde olduğu bir sistemin adıdır bu” dedi.

3 Mart 2017 Cuma   23:21:24

Uşak'ta 42 Bin Paket Kaçak Sigara Yakalandı

Uşak polisi yol kontrolünde durdurduğu bir TIR içerisinde 42 bin paket kaçak ve bandrolsüz sigara ele geçirdi.

3 Mart 2017 Cuma   23:19:54

Milaslı Sporcu Türkiye'yi Temsil Edecek

Muğla’nın Milas ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki judo kursuna katılan Batuhan Çetin, milli takım kampına girmeyi başardı.

3 Mart 2017 Cuma   23:16:54

Hırsız Polise Biber Gazı Sıktı

Sakarya’da 15’e yakın hırsızlık kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olan bir şahıs yakalanacağını anlayınca polise biber gazi sıktı.

3 Mart 2017 Cuma   23:16:24

Gazze'de Safkan Arap Atı Etkinliği

İsrail'in uyguladığı ambargo nedeniyle dış dünyaya kapalı bulunan Gazze'de, safkan Arap atları etkinliği düzenlendi.

3 Mart 2017 Cuma   23:14:54

'Önümüzdeki Sezonun Hazırlığını Yapıyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, önemli bir süreç içerisinde olduklarını belirterek, tüm oyuncularla birlikte önümüzdeki sezonun hazırlıklarını ve çalışmasını aynı zamanda gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

3 Mart 2017 Cuma   23:11:54

Yanal, 'Önümüzdeki Sezonun Hazırlığını Yapıyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, önemli bir süreç içerisinde olduklarını belirterek, tüm oyuncularla birlikte önümüzdeki sezonun hazırlıklarını ve çalışmasını aynı zamanda gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

3 Mart 2017 Cuma   23:10:56

İçişleri Bakanı Soylu Açıklaması 'Bu Sistem Milletin En Büyük Rüyasıdır'

BİLECİK – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhurbaşkanlığı sistemi bu milletin en büyük rüyasıdır. Anahtarın tamamen milletin elinde olduğu bir sistemin adıdır bu” dedi.

3 Mart 2017 Cuma   23:10:55

Xavi Pascual Açıklaması 'Savunmadaki Küçük Hatalar Yüzünden Maçı Kaybettik '

Panathinaikos Superfood Başantrenörü Xavi Pascual, oyunun son dakikasına kadar skorun yakın olduğunu belirterek, “Maçı kazanmak için elimize fırsat geçti. Ama savunmadaki küçük hatalar yüzünden maçı kaybettik“ dedi.

3 Mart 2017 Cuma   23:10:54

Başbakan Yıldırım'ın Kırşehir Ziyareti Öncesi Güvenlik Tedbirleri Üst Düzeye Çıkarıldı

Başbakan Binali Yıldırım’ın referandum çalışmaları kapsamında yapacağı Kırşehir ziyareti öncesinde güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarıldı.

3 Mart 2017 Cuma   23:10:24

SAÜ'de 'Somali-Türkiye Dayanışma Günü' Etkinliği

Somali’nin tarihi ve kültürünün yanı sıra yemeklerinin tanıtıldığı etkinlikte, Somali şarkıları, giysileri, halk dansı ve Afrika dansı gibi renkli gösteriler beğeni topladı.

3 Mart 2017 Cuma   23:09:54

ABD'den Yemen'de Hava Saldırısı

Pentagon sözcüsü Albay Davis, perşembe günü Yemen'de Şabva, Beyda ve Abyan'da gerçekleştirilen 20 hava saldırısının ardından ABD uçaklarının bu sabah da aynı bölgelerde 10’dan fazla hava saldırısı gerçekleştirdiğini bildirdi.

3 Mart 2017 Cuma   23:08:54

'Görevimiz, Vatandaşın Hür İradesini Sandığa Yansıtmak'

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk: 'Bizim görevimiz vatandaşın hür iradesini sandığa yansıtmaktır. Asla yıldırma, korkutma sindirme gibi ürkütücü şeylere fırsat vermeyiz ve vermeyeceğiz' 'Planlarımızı 2017'nin sonunda dağlarında eşkıyanın dolaştığı, teröristin dolaştığı bir Türkiye'den, insanlarının huzur içerisinde olduğu bir Türkiye'ye tekrar döneceğiz diye yaptık'

3 Mart 2017 Cuma   23:07:54

AK Parti Ankara Milletvekili Akdoğan Açıklaması

'Almanya, demokratik bir toplantı yapılmasına dahi izin vermiyor. Güya ileri demokrasinin olduğu bir ülke. Bir taraftan da terör örgütlerine kol kanat geriyor ve onların faaliyetlerini yapmasına izin veriyor. Bunu birçok dünya ülkesinde görebiliyoruz'Hükümet sistemi bir antivirüs programıdır'

3 Mart 2017 Cuma   23:05:55

'Bugün İyi Bir İş Başardık'

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt, Panathinaikos gibi güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduğunu söyleyerek, “Panathinaikos oynadığı oyunla nasıl bir takım olduğunu gösterdi. Biz de böyle güçlü bir takımı yenerek iyi bir iş başardık” dedi.

3 Mart 2017 Cuma   23:05:54

Fed Başkan Yardımcısı Fischer Açıklaması

'Son üç ayda ekonomik göstergelerin neredeyse hiçbiri kötü gelmedi' 'Fed'in 1415 Mart'ta düzenlenecek toplantısında faiz artırımına gitme ihtimali sağlam bir zemine oturdu' 'FOMC üyeleri bu ay düzenlenecek toplantıda faiz artırım kararına yönelirse, ben de bunu desteklerim'.

3 Mart 2017 Cuma   23:05:24

Başbakan Yardımcısı Şimşek Açıklaması 'Türkiye'nin Hiçbir Köşesinde Teröre Asla Alan Bırakmayacağız'

ŞIRNAK – Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Türkiye’nin hiçbir köşesinde teröre asla alan bırakmayacağız. Çünkü terör demek zulüm demek. Terör demek geri kalmak demek. Terör demek işsizlik demek. Terör demek çukur siyaseti demektir” dedi.

3 Mart 2017 Cuma   23:04:55

 1  2  3  ...  83  84