Haber Arşivi

Azerbaycan Ve Türkiye Üniversiteleri Arasında İşbirliği Artıyor

Azerbaycan’da düzenlenen konferansta, Türkiye’nin yükseköğretim fırsatları Azerbaycanlı öğrencilere tanıtıldı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:47:12

Eski Eşinin Kurşun Yağdırdığı Kadın Hayatını Kaybetti

Gaziantep’te bir şahıs, boşandığı eşine ve kadının yeni evliliğinden olan 3 yaşındaki kızına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olayda kadın ile 3 yaşındaki kızı hayatını kaybetti.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:46:42

Maliye Bakanı Ağbal'dan Esnaf Ziyareti

Ağbal, sokak müzisyenlerinin 'Evet' şarkısına eşlik etti.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:45:42

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Hollanda'ya Tepki

Bakan Bozdağ:Hollanda hükümetinin yaptığı demokrasi ve insan haklarının mezara gömülmesi ve faşizm ile Nazizm'in yeniden diriltilmesidir'.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:44:12

Gümüşhane'de 'Memur-Sen'e Davet Tercih Evet' Programı

Memur-Sen tarafından Gümüşhane’de ‘Memur-Sen’e Davet Tercih Evet’ programı gerçekleştirildi.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:41:42

Beşiktaş, Kayserispor Maçına Hazır

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Kayserispor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:41:14

Ahmet Sorgun, Simav'da AK Partili Kadınlara Seslendi

KÜTAHYA – AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun’un Kütahya’nın Simav ilçesinde AK Partili kadınlarla toplantı düzenledi.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:41:13

Rangers'da Caixinha Dönemi

İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers, Portekizli teknik direktör Pedro Caixinha ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:39:42

İstanbul'da Lüks Sitede Korkutan Yangın

İstanbul Başakşehir’de lüks bir sitedeki apartmanın üst katlarında çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına yol açtı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:38:12

Osmanlı Subayı ABD'de Sinemalarda

Hollywood yapımı Osmanlı Subayı Amerika’da 300'e yakında sinemada gösterime girdi.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:37:13

MHP'li Ersoy Açıklaması 'Bahçeli'yi İtibarsızlaştırmaya Çalışıyorlar'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, siyaset yapabilme ihtimali olmayanların MHP Lideri Bahçeli’yi itibarsızlaştırmaya çalıştığını ileri sürdü.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:35:43

Başakşehir'de Lüks Sitede Korkutan Yangın

Başakşehir’de lüks bir sitedeki apartmanın üst katlarında çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına yol açtı. Alevler cam dışarıya sarkarken itfaiye ekiplerinin zamanında yaptığı müdahaleyle olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:35:42

AK Parti Genel Başkanı Ve Başbakan Yıldırım İzmir'de Açıklaması

'Bu anayasa değişikliğine terör örgütleri 'hayır' diyor, şimdi bunların yanına Almanya ve Hollanda'da da katıldı. Alayınız katılın alayınız. Bize Allah yeter, bize millet yeter. Evelallah hepsine verecek cevabımız var' '16 Nisan'da Türkiye'nin yazacağı zafer için ilk buluşmamızı Almanya'da yaptık. Sonra ne olduysa oldu. Almanya başladı 'hayır' propagandası yapmaya. Almanya taraf oldu. 'Hayır' kampanyasına katıldı. Bu demokrasiyi yaralayan girişimleri üzüntüyle takip ediyoruz' '2017 Avrupa'da seçim yılı. Almanya'da seçim var, Hollanda'da seçim var, Fransa'da seçim var. Onlar bıraksınlar Türkiye'yi, bıraksınlar Türkiye ile uğraşmayı kendi işlerine baksınlar. Türkiye kendi işini kendisi görür. Türkiye'yi kullanarak seçim kazanmak için Türkiye'nin demokrasi yolculuğunda yaptığı bu önemli değişikliğe karşı çıkmak, bakanlara engel koymak, giden arkadaşlarımıza programlarını yaptırmamak, uçaklarına iniş izni vermemek ne dostluğa sığar ne diplomasiye ne de insanlığa sığar. Bütün bunları bir kenara not edeceğiz ama günü gelince inşallah gereği neyse onu da yapacağız. Avrupalı ülkelerin Türkiye üzerinden rant sağlamasına izin vermeyeceğiz'

11 Mart 2017 Cumartesi   20:35:12

Başbakan Yıldırım Açıklaması Ne Diplomasiye Ne De İnsanlığa Sığar

Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye’yi kullanarak seçim kazanmak için yaptığı bu önemli değişikliğe karşı çıkmak, bakanlara engel koymak, uçaklarına iniş izin vermemek ne dostluğa sığar ne diplomasiye ne de insanlığa sığar” dedi.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:32:42

Almanya'nın Essen Kentinde Terör Alarmı

Almanya’nın Essen kentinde, terör endişesiyle alışveriş merkezleri kapatıldı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:29:43

Topçu Açıklaması 'Eksiklerimiz Olmasına Rağmen İyi Mücadele Ettik'

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Oyuna sonradan giren oyuncuların daha iyi olması gerekirdi" dedi.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:29:42

'Türkiye'nin Dış Politikada Başı Dimdik Ayakta'

Maliye Bakanı Ağbal:'Arkadaşlarımızın Avrupa'da yaşayan vatandaşlara gidip anayasa değişikliğini anlatmasını istemiyorlar. Ama PKK'lıların sözcüleri oldu mu bütün salonları, mikrofonları, ekranları açıyorlar. Avrupa'nın o kara yüzü bir daha ortaya çıktı. Avrupa’nın Türkiye'ye beslediği bu düşmanlık bu anayasa değişikliğiyle bir kez daha görüldü' '16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Sistemi gelirse ondan sonra kim gelirse gelsin milletin en az yüzde 50'sinin oyunu almak zorunda kalacak'

11 Mart 2017 Cumartesi   20:28:42

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Açıklaması (2)

'En son bize dediler ki; (Hollanda) 'Lahey'de yapsanız ne olur? Biz de uzlaşma olsun diye 'Tamam Lahey'de de yapabiliriz, problem değil. Orada da yaparız, burada da yaparız.' Bu sefer daha da küstahlaşarak, bizim toplantımıza kimlerin katılacağının listesini istediler. Bu ancak yani faşist bir yönetimde olur. Bu ancak diktatörlükle yönetilen bir ülkede olur. Bizim oradaki, birlikte olacağımız vatandaşlarının listesini istemek ne demek? Böyle bir uygulama olabilir mi?' 'Bu esasen Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak, yani Mevlüt Çavuşoğlu'na yapılmış bir hareket değildir. Bana karşı bir tutum değildir. Türk Cumhuriyetinin Dışişleri Bakanı'na ve Türkiye Cumhuriyetine yönelik bir harekettir. Onların Türk karşıtlığı, İslam karşıtlığının ve ırkçılığının, faşizanlığının bir yansımasıdır'

11 Mart 2017 Cumartesi   20:28:12

Almanya'da Terör Alarmı

Almanya’nın Essen kentinde, terör endişesiyle alışveriş merkezleri kapatıldı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:26:42

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Açıklaması (1)

'Bu referandumda niye taraf tutuyorsunuz? Bu referandum ve yeni sistem, yeni yönetim sistemi, anayasadaki değişiklik sizi neden bu kadar rahatsız etti de bunu engellemeye çalışıyorsunuz? Çünkü bunlar biliyor ki Türkiye bu yeni referandumla beraber artık daha güçlenecek, daha bağımsız bir ülke olacak, ekonomisi çok daha güçlenecek ve onların tabiriyle tutulamayacak bir ülke olacak' 'Biz vatandaşlarımızı, Türkleri, Avrupa ülkelerine, özellikle Hollanda'ya esir diye göndermedik. Onlar bu ülkelerin ekonomisine katkı sağlamak için gittiler' 'Bir başbakanın hafifliği bakımından bu utanç verici bir şey. Bir kere o laleler Osmanlı zamanında Türkiye'den gitti Hollanda'ya. Demek ki o laleler bu başbakanı ve Hollanda'daki ırkçı siyasetçileri adam edememiş'

11 Mart 2017 Cumartesi   20:25:43

Uluslararası Optimist Regatta Yarışları

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Uluslararası Optimist Regatta Yarışları'nın üçüncü gününde, 'Ülke Kupası' yarışını Türk sporcu Mustafa Can Öztuncel kazandı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:24:42

Hakan Balta Bel Spazmı Geçirdi

Galatasaray-Gençlerbirliği maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Hakan Balta’nın bel spazmı geçirdiği açıklandı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:24:14

Başbakan Yıldırım Açıklaması 'İniş İzni Vermemek Ne Dostluğa Sığar Ne Diplomasiye Ne De İnsanlığa Sığar'

Başbakan Binali Yıldırım, hayır kampanyasına Avrupa ülkelerinin de katıldığını belirterek, “Alayınız katılın alayınız. Bize Allah yeter bize millet yeter. Türkiye’yi kullanarak seçim kazanmak için yaptığı bu önemli değişikliği karşı çıkmak, bakanlara engel koymak, uçaklarına iniş izin vermemek ne dostluğa sığar ne diplomasiye ne de insanlığa sığar” dedi.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:24:13

Gaziantep'te Silahlı Saldırı Açıklaması 1 Ölü, 2 Yaralı

Eski eşi tarafından silahla vurulan kadın ve 3 yaşındaki kızı ile sokakta oynayan 5 yaşındaki çocuk yaralandı Kadının kızı, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:23:12

Akçay Açıklaması Skor Yapamamış Olmamızı Anlamlandıramıyorum

Osmanlıspor Teknik Direktörü Reşit Akçay, "Şimdi fiziksel değerleri tekrar gözden geçirdiğimde ortada bir problemin olmadığı görünüyor ama golle ilgili problemlerimizin devam ettiğini görüyoruz. Skor yapamamış olmamızı anlamlandıramıyorum. Bu yönde çalışmalarımız sürdüreceğiz" dedi.

11 Mart 2017 Cumartesi   20:21:18

 1  2  ...  6  7  8  ...  54  55