Haber Arşivi

Tamire Bırakılan Minibüsün Aküsü Çalındı

Tokat'ta kaporta tamiri için sanayiye bıraktığı aracın aküsünün çalındığını fark eden sahibi polise başvurdu.

4 Aralık 2016 Pazar   12:38:45

'Gevrek Kraliçesi' Lütfiye Teyze 10 Yıldır Gece Gündüz Gevrek Satıyor

10 senedir gece, gündüz gevrek satarak yaşamını sürdüren İzmirli Lütfiye Gezer, kış aylarının gelmesiyle birlikte gece gevreği satışlarını hızlandırdı.

4 Aralık 2016 Pazar   12:38:16

Başkan Türel ATSO Üyeleriyle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaptıkları hizmetleri, devam eden projeleri ve kente değer katacak vizyon projelerle ilgili Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerine değerlendirmelerde bulundu. Özellikle turizm ve ekonomi konusunda işadamlarına “Karamsar olmamalıyız, umudumuzu kaybetmemeliyiz” diye seslenen Başkan Türel, “Umudunu kaybeden geleceğini kaybeder. Bu, bu kadar nettir” dedi. Bu yılki turizm tanıtım çalışmalarından da övgüyle söz eden Türel, “Avrupa’nın tozunu atacağız” diye konuştu. Katılımcı yönetim anlayışıyla hizmet ettiklerini ifade eden Türel, ATSO’ya da önemli yatırım önerilerinde bulundu.

4 Aralık 2016 Pazar   12:38:15

Kariyer Kulübü'nden 'Kişisel Gelişim Zirvesi'16' Etkinliği

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen "Kişisel Gelişim Zirvesi’16" etkinliğinde sektörün önemli isimleri bir araya geldi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:37:45

İlçe Mili Eğitim'den Şefkatli Evlere Pastalı Teşekkür

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yoksulların ve ihtiyaç sahiplerinin yardımına adeta bir Hızır gibi yetişmesiyle gönüllerde taht kuran Ayvalık Şefkat Evleri Derneğini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, küçük bir pastayla dernek başkanı Fatma Cavlı’ya teşekkür etti.

4 Aralık 2016 Pazar   12:37:16

Moda Tasarım Odunpazarı'nda

Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları’nda (OMEK) verilen eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

4 Aralık 2016 Pazar   12:37:15

Günay'dan Taşımalı Servis Şoförlerine Çağrı

Ordu’da taşıma servisi yapan sürücülerin genelinin sigortasız olduğunu belirten Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay, sürücülere çağrıda bulunarak, "Ordu’muzun mahallelerinde ihale yoluyla alınan taşıma eğitimi yapma hakkını alan sürücülerimiz maalesef sigorta yaptırmıyorlar” dedi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:36:47

'Engelsiz Mersin İçin El Ele'

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, engellilerin topluma kutsal bir emanet olduğunu belirterek, "Her şey fark etmekle başlar. Fark eden kişi anlamaya çalışırsa, empati kurarsa eğer, fark ettiği değere sadece sevgisini değil her şeyini verir" dedi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:36:46

Bakan Tüfenkci Malatyalı Bürokratlar İle Bir Araya Geldi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul’da Malatyalı Bürokratlar Platformunun konuğu olarak, Malatya’ya yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:36:45

Trabzon'da Dilenci Operasyonu

Trabzon’da zabıta ekipleri tarafından kent merkezindeki dilencilere yönelik operasyon yapıldı.

4 Aralık 2016 Pazar   12:36:15

Yasin Börü Davasına Yarın Devam Edilecek

Diyarbakır'da 6-7 Ekim 2014'te, Kobani (Ayn el-Arap) bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde Yasin Börü, Ahmet Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökguz'un öldürülmesiyle ilgili 19'u tutuklu 41 sanığın yargılanmasına yarın devam edilecek.

4 Aralık 2016 Pazar   12:33:46

Sağlık Bakanı Akdağ Mersin'de Açıklaması

'Sayın Cumhurbaşkanımızın rüya projeleri olarak ifade edebileceğim şehir hastaneleri, Türkiye'de sağlık hizmetleri açısından devletin yaptığı, Sağlık Bakanlığının verdiği hastanecilik hizmetlerinde yeni bir dönemecin, önemli bir dönüşümün başlangıcı olacak' 'Bizim hayat biçimimiz, şişmanlığımız, hareketsizliğimiz, sigara kullanımı gibi sebepler bugün Türkiye'nin ana sağlık problemleri oldu. Bunların sonucunda da kalp damar hastalıkları, akciğerle ilgili hastalıklar, kanserler, hastalık yükümüzün önde gelen sebepleri. Dolayısıyla bunlara odaklanacağımız yeni bir döneme başlıyoruz'

4 Aralık 2016 Pazar   12:33:45

Kastamonu'da Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Cide ilçesinde etkili olan fırtına ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:33:15

Ovacık'ta Kayak Sezonu Erken Başlayacak

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde geçen yıl açılan kayak merkezinde, yoğun kar yağışı dolayısıyla kayak sezonu erken açılacak.

4 Aralık 2016 Pazar   12:32:45

Bakan Akdağ Açıklaması 'Türkiye'nin İlk Şehir Hastanesini Bir Ay İçinde Açıyoruz'

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’nin ilk şehir hastanesi İçel Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunmak üzere kente geldi. “Türkiye’nin ilk şehir hastanesini bir ay içinde açıyoruz” diyen Bakan Akdağ, ayrıca sağlıkta dönüşümde yeni bir döneme gireceklerini ve bu kapsamda sağlıklı yaşam merkezleri kuracaklarını söyledi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:32:15

5 Aralık Dünya Toprak Günü

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürü Hanifi Avcı, ‘5 Aralık Dünya Toprak Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, toprağın önemine değinerek, “Hayat kaynağımız toprağı koruyalım” dedi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:31:45

Aydın'da Çobanlar Toplanamadı

Aydın İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı için gerçekleştirilecek olan genel kurul çobanların toplanamaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:31:16

Doğanşehir'e Gençlik Merkezi Yapılacak

Doğanşehir’e yapılması planlanan Gençlik Merkezinin yeri ve inşaata başlama tarihi belli oldu. Buna göre DSİ bahçesine yapılacak merkez için ilk kazma baharda vurulacak.

4 Aralık 2016 Pazar   12:31:15

Başbakan Yıldırım, Kayseri'ye Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak 'İST' ile Kayseri'ye geldi.

4 Aralık 2016 Pazar   12:28:15

GRAFİKLİ - FETÖ'nün Firari 10 Tepe Yöneticisi İçin İade Talebi

FETÖ çatı davası sanıklarından Akın İpek'in de aralarında bulunduğu, örgütün firari durumdaki üst düzey yöneticilerinin Togo'dan Brezilya'ya, ABD'den İngiltere'ye kadar farklı ülkelere kaçtıkları belirlendi Çatı davasına bakan Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi, firari 10 sanık hakkında hazırladığı iade talepnamelerini ilgili ülkelere iletilmesi için Adalet Bakanlığına gönderdi

4 Aralık 2016 Pazar   12:27:15

Planet Aile Yaşam Merkezi Üyesi Çocuklar Futbol Turnuvasında Birinci Oldu

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz şehidi Muhammet Yalçın adına düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında, Planet Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü üyesi çocuklarının oluşturduğu Ağa Ceylan İlkokulu futbol takımı birincilik kupasını aldı.

4 Aralık 2016 Pazar   12:26:45

Üreticiye Başkan Pekdaş'tan Moral

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, ilki geçtiğimiz ay düzenlenen “Üretici Kooperatifleri Tüketiciyle Buluşuyor” etkinliğinin ikincisinde de üretici kooperatiflerini yalnız bırakmadı.

4 Aralık 2016 Pazar   12:26:16

Kartepe'de Vatandaşlar Kızaklara Akın Etti

Kış turizminin önemli tatil merkezlerinden Kartepe’de kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı. Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler Kartepe’ye akın etti.

4 Aralık 2016 Pazar   12:26:15

Arakanlı Menisa, Myanmar Askerlerinin Zulmünü Anlattı

Myanmar askerlerinin saldırısının ardından Bangladeş'e sığınan Menisa: 'Kocam Fazıl Rahman'ın, askerler tarafından, boğazının bıçakla kesilerek öldürüldüğünü gördüm. Kocamı öldürüldükten sonra cesedini su kuyusuna attılar' 'Kızımı ve oğlumu bulamıyorum'

4 Aralık 2016 Pazar   12:25:15

Yazın İnşaat Ustası Kışın Heykeltıraş

Ordu'nun Korgan ilçesinde yaşayan ve yaz aylarında inşaat ustası olarak çalışan Şemsettin Çatık, işsiz kaldığı soğuk kış aylarında ise taş ocaklarından topladığı taşlardan heykel yapıyor Çatık: 'Havalar soğuyunca evimde taşlara şekil vererek, heykeller yapıyorum. Kendime ait bir atölyem ve profesyonel anlamda ekipmanım yok. Her şeyim eksiksiz olsa daha güzel eserler ortaya çıkarabileceğimi düşünüyorum'

4 Aralık 2016 Pazar   12:23:15

 1  2  ...  27  28  29  ...  39  40