Haber Arşivi

Tokyo'da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü

Tokyo Elektrik Enerjisi Şirketi’nin Niiza kentindeki trafo merkezinde belirlenemeyen bir sebepten patlayan trafo nedeniyle başkent Tokyo’da 350 binden fazla eve elektrik verilemiyor.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:31:01

Kayserispor, Beşiktaş'a İlk Yenilgisini Yaşatmak İstiyor

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Yıldız:'Beşiktaş maçında takımımıza son derece güveniyoruz ve inanıyoruz. Spor kamuoyu cumartesi günü Kayserispor'un nasıl bir ekip olduğunu görecek''Kayserispor daha önce ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ve Galatasaray ile berabere kalarak gücünü gösterdi'

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:30:32

Şanlıurfa'da Yıllık 600 Milyon Liralık Zirai Gelir Artışı Sağlandı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce, Şanlıurfa'da 2003 yılından itibaren tamamlanan sulama tesisleriyle yıllık 600 milyon liralık zirai gelir artışı gerçekleştirildi Bakan Eroğlu: '2019 yılı sonuna kadar 28 sulama tesisini daha tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu tesisler ile toplamda 1 milyon 688 bin 787 dekar alanı sulamaya açarak, yılda 525 milyon liralık zirai gelir artışı daha sağlayacağız'

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:30:31

TSK'dan yeni ihraçlar

TSK'dan 158'i subay 233 asker ihraç edildi. Toplam ihraç 3 bin 939'a ulaştı.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:30:29

Birecik'te Sağlıksız Gıdaya Geçit Yok

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlerle insan sağlığını tehdit eden gıda maddelerinin üretimine ve satışına müsaade etmiyor.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:28:03

Nevzat Aydın Açıklaması 'Ersun Hoca Ve Takıma Güvenimiz Tam'

Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, saha sonuçları dışında Trabzonspor’un doğru yolda olduğunu belirterek, "Saha sonuçları da gelecektir. Takıma ve Ersun hocaya güvenimiz tam" dedi.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:28:02

Antalya'da İş Makinesinin Altında Kalan Çocuk

Manavgat ilçesinde iş makinesinin altında kalarak ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:28:01

ANALİZ - İngiltere'de 'Sert Brexit' Endişesi Artıyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkışının alternatif bir anlaşma sağlanmadan hızlı bir şekilde gerçekleşmesi ihtimali İngiliz ekonomisi üzerindeki belirsizlikleri artırıyor İngiliz hükümetinin geçen süre içerisinde taslak bir çıkış planı oluşturamaması özellikle yatırımcılar ve piyasalar tarafından dikkate değer bir belirsizlik olarak değerlendiriliyor İngiltere Başbakanı May’in ülkenin birlikten resmen çıkış sürecini başlatacak olan 50. maddeyi gelecek yılın mart ayında yürürlüğe sokabileceğini açıklamasının ardından İngiliz sterlini ABD doları karşısında son 31 yılın en düşük seviyesini gördü Londra merkezli Adam Smith Enstitüsü Üst Yöneticisi Sam Bowman: “İngiliz hükümeti sert Brexit’in sonuçlarıyla kesinlikle karşılaşmak istemiyor. Birlikten ani çıkışın ülke ekonomisi ve finans merkezi üzerinde çok ciddi etkileri olur.” İngiliz Perakende Konsorsiyumu Başkanı Baker: “İngiltere’nin perakende sektörü ülkenin en büyük ithalatçısı durumunda. Neredeyse dünyanın her tarafından ürün ithal ediyoruz.”

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:27:32

Adana Demirspor'da Manisaspor Hazırlıkları

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçında 3 puan hedefliyor.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:27:04

Sahte Para Çetesi Çökertildi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri, yaptıkları operasyonla piyasaya sahte para süren 3 kişiyi yakaladı.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:27:03

Zabıtadan Öğrenci Servislerine Denetim

Şanlıurfa’da zabıta ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin yoğunlukta kullandığı okul servislerinde denetimlerini sürdürüyor.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:27:02

YEDAŞ Genel Müdürü Vali Şahin'i Ziyaret Etti

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ) Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:27:01

Adana Hafta Sonu Heyecan Dolu

Adana Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu heyecan dolu iki etkinliğin ana sponsorluğunu üstlendi. 16 Ekim’de Sökün Karting Pisti’nde gerçekleştirilecek Karting Cumhuriyet Kupası Yarışları’nda motor sporları tutkunları, 15-16 Ekim’de Yumurtalık Zeytinbeli Plajı’nda organize edilen Doğu Akdeniz Surf Casting Balık Yakalama Turnuvası’nda amatör olta balıkçıları en fazla balığı yakalamak için mücadele verecek.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:26:33

Kütüphane Tanıtım Günleri Başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde eğitimine başlayan öğrencilerin, Üniversite Kütüphanesini tanımaları amacıyla “Kütüphane Tanıtım Günleri” düzenlendi.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:26:32

PKK'nın 'sözde' sorumlusu öldürüldü

Bitlis’in Güroymak ilçe kırsalında gerçekleştirilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adem Özen-17 Operasyonu kapsamında sözde Güroymak sorumlusu PKK mensubu terörist ölü, bir terörist ise yaralı olarak ele geçirildi.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:26:31

Kemer Turizmi 'Visitkemer' İle Dünyaya Tanıtılıyor

Antalya'nın Kemer ilçesindeki turizm olanaklarının Türkçe, Almanca, Rusça ve İngilizce olarak anlatıldığı internet sitesi kuruldu KETOB Başkanı Gül: 'Visitkemer projesinin fuarlardan daha etkili olacağına inanıyoruz'.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:26:01

Trabzon Halk Sağlığı Müdürü Hamzaoğlu Açıklaması

'Günümüz itibarıyla meme kanseri erken teşhisinde kullanılan en etkin yöntem mamografidir ve mamografinin teşhiste güvenilirliği yüzde 90'lar civarındadır'.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:25:33

Evde Bakım Hizmetlerinde Standart Yükseltiliyor

Sağlık Bakanı Akdağ:'Bu kişilerin aldıkları hizmet alanlarını genişletmek istiyoruz, çünkü evde bakım hem ekonomik yönden hem de sosyal yönden avantaj sağlıyor. Hastanın hastane yerine evde bakılması, hastanın psikolojisini olumlu etkiliyor' Akdağ, Sosyal Güvenlik Kurumu ile görüştüklerini, evde bakım hizmeti alan hastaların cihazlarını Bakanlık olarak temin edeceklerini açıkladı

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:25:32

Rize'deki FETÖ Operasyonu

Örgütün şifreli mesajlaşma uygulaması 'ByLock' kullanıcılarına yönelik Rize merkezli gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 3'ü tutuklandı, 8 kişi adli kontrol şartı, 3'ü de savcılık tarafından serbest bırakıldı.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:25:31

Kendisi İçin Üretti, Türkiye'ye Pazarlıyor

Düzce'de yaşayan 63 yaşındaki Turgut Yılmaz, iki yıl önce aracını korumak için ürettiği, yakın çevresi ve sosyal medyada ilgi görmesinin ardından da modellerini geliştirdiği portatif garajlar için Türkiye hatta başka ülkelerden sipariş almaya başladı Yılmaz: 'Patenti aldığımda Türkiye'nin her yerinden arayanlar oldu. Arayıp isteyenlere Türkiye'nin öbür ucuna kadar bile olsa gönderdim. Hatta dünyanın birkaç bölgesinden sipariş aldım'

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:25:02

Kayınpederini Öldürdü

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir kişi kayınpederini bıçaklayarak öldürdü.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:25:01

Organik Bal İçin Frekanslardan Arındırılmış Bölge Araştırması

Bayburt Üniversitesi Arıcılık Araştırma Uygulama Merkezince radyo, televizyon ve cep telefonu frekanslarının arılar üzerindeki etkisinin araştırılması amacıyla çalışma başlatıldı Rektör Prof. Dr. Coşkun:Radyo, televizyon ve cep telefonu frekanslarının arılar üzerindeki etkisi araştırılıyor. Bir balın organik olabilmesi için sadece kimyasal kalıntılarının olmaması, şekerden arındırılmış olması yetmiyor, bölgeninde organik dizayn edilmesi lazım' Projenin yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Erdoğan:Radyo frekanslarının olmadığı bir bölgede istasyon olarak bir arılık belirledik. Orada kendi oluşturmuş olduğumuz radyo frekanslarının arılar üzerinde ne gibi davranışsal etkilerinin olduğunu araştırmaya, sonuçlarını ortaya koymaya çalışıyoruz'

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:24:31

Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin En Büyük Başarısı Final

Avrupa'nın kulüpler bazında bir numaralı basketbol organizasyon THY Avrupa Lig'inde bugüne dek Türk takımları içinde en büyük başarıyı Fenerbahçe elde etti Son iki sezondur Dörtlü Final'e kalan Fenerbahçe, geçen sezon kupayı uzatmalarda kaybetti Fenerbahçe'nin yanı sıra Anadolu Efes de iki kez Dörtlü Final'de yer aldı.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:24:02

Türklerin Anadolu'ya Girişinin Tapusu Açıklaması 'Selçuklu Şahideleri'

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki dünyanın en büyük İslam mezarlığı olarak bilinen 'Selçuklu Meydan Mezarlığı' kentin turizmine büyük katkı sağlıyor 210 bin metrekare alanı kaplayan Selçuklu Meydan Mezarlığı, Türklerin yurdu ve Anadolu'ya girişinin tapusu olma özelliğini taşıyor İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Koçi:Yurt içi ve yurt dışından kafileler halinde gelen turistler, Ahlat Selçuklu Mezarlığını ve Abdurrahman Gazi Türbesi'ni ziyaret ediyor'.

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:24:01

PKK'nın Hain Saldırıları Kınandı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki siyasi parti temsilcileri, PKK'lı teröristlerin son dönemlerde siyasi parti temsilcilerine yönelik saldırılarını lanetledi AK Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze:'Kırsalda ve şehirde ağır yenilgiler alan PKK, ses getirmek için farklı arayışlar içine girdi. Bu eylemlerle bizleri sindireceğini ve yıldıracaklarını zannediyorlar. Aksine, bu davaya gönül vermiş hiçbir arkadaşım bu tür olaylar karşısında etkilenmiyor ve korku duymuyor' AK Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Ete:'Biz meydanlardan asla vazgeçmeyeceğiz' CHP Batman İl Başkanı Yaşar:'Artık kimsenin ölümüne hiç kimsenin tahammülü kalmadı. Yeter artık kardeşim, vurmayla, kırmayla, öldürmeyle bu sorun çözülmez' HÜDA PAR Batman İl Başkanı Doğru: 'Bu işin tetikçiliğini yapan, bu işin perde arkasında olan ve destek verenleri de kınıyoruz' MHP Bingöl İl Başkanı Alas:'Birlik ve beraberlik içinde tepkimizi son haddine kadar gösterelim, bunlara karşı dimdik duralım'

12 Ekim 2016 Çarşamba   11:23:31

 1  2  ...  59  60  61  ...  76  77