Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Valilik önünde eylem

19 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Osmaniye Valiliği önünde tabanca ile havaya ateş açan ve üzerindeki bomba şeklindeki düzeneği gösteren şahıs, polis tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi.

Şahsın kullandığı silahın kuru sıkı, üzerindeki bomba düzeneğinin ise sahte olduğu tespit edildi.Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Adliye ve Defterdarlık Binalarının bulunduğu kompleks içerisinde meydana gelen olayda, elinde tabanca bulunan 34 yaşındaki Ramazan D. oturduğu bank üzerinden bir anda havaya ateş etmeye başladı.

Daha sonra silahı yanına bırakan ve ceketini açarak üzerinde bomba düzeneği olduğunu gösteren şüpheli, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Olay üzerine bölgeye çok sayıda zırhlı polis ve terör ekibi sevk edildi. Polisleri 'yaklaşmayın' diyerek uyaran şüpheli şahıs, kendisine uzatılan sigarayı yaktıktan bir süre sonra teslim oldu.Eylemi neden yaptığı henüz bilinmeyen şüpheli Ramazan D.'nin üzerindeki bomba düzeneği süsü verilen paketlerin sahte olduğu ve içerisinden gazete kağıtlarının çıktığı, ateş ettiği tabancanın ise kuru sıkı tabanca olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.İnşaat firması sahibi olduğu öğrenilen Ramazan D.'nin kısa süre önce iflas ettiği ve bunalıma girdiği öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı