Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kerkük'te saldırılar

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Irak'ın kuzeyindeki Kerkük şehrinde bu sabah meydana gelen farklı patlamalarda 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

İlk patlama , bir ihbar üzerine güvenlik güçlerinin Kerkük ' ün Bağdat Yolu üzerindeki bir füzeyi etkisiz hale getirirken meydana geldi . Patlamada , füzeye müdahale eden 4 güvenlik görevlisi öldü , 6 kişi de yaralandı . Diğer patlamalar ise Domiz Köprüsü ile Sabriye Camisi yakınlarına yere yerleştirilen mayınların infilak etmesi ile gerçekleşti . Olayda can kaybı meydana gelmedi . Öte yandan Kerkük ' ün Tuzhurmatu ilçesinde ise yere yerleştirilen mayının patlaması sonucu 1 kişi öldü , 2 kişi de yaralandı . Yaralılar Kerkük ' teki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı . Ayrıca patlamaların etkisi ile çevrede bulunan ev , iş yeri ve araçlarda maddi hasar meydana geldi . Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı