Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Topluma nasıl kazandırılacaklar

4 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Adalet Bakanı Sadullah Ergin de basın mensuplarına yeni konsepte göre hazırlanmış Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nu gezdirdi.

Adalet Bakanlığı, Pozantı Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile ilgili iddiaların ardından yeni bir karar aldı. 2,5 yıl içerisinde Türkiye'deki tüm çocuk tutuklu ve hükümlüler, çocuk eğitim evlerinde barındırılacak. Şu anda Diyarbakır'da yeni konspete uygun bir çocuk ceza infaz kurumunun inşası sürüyor. Kayseri, Tarsus ve Çorlu'da yapılacak binaların ise projeleri hazırlanıyor.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, basın mensuplarına yeni konsepte göre hazırlanmış Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nu gezdirdi. Bunun yeni konseptleri olduğunu dile getiren Ergin, tek kişilik odalara göre dizayn edildiğini söyledi. Ergin, 'Yeni yatırımlarımız var. Bir kısmı faaliyete girdi, bir kısmı faaliyete girmek üzere. Bundan sonra çocuklarımız bu tür yerlerde kalacak. ' dedi.

Bakan Ergin, gazetecilere cezaevindeki derslik, atölye, spor alanları ve koğuşları gezdirdi. Görevliler, cezaevi koşullarına ilişkin Ergin ve gazetecilere yapılan çalışmaları anlattı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı