Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Muş Bulanık'ta deprem

27 Mart 2012 Salı günü yayınlandı Muş'ta, orta şiddetli deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre Muş'un Bulanık ilçesinde saat 13.53'te 5 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Muş'un Bulanık İlçesi'nde saat 13.35'te meydana gelen depremin büyüklüğü 5,0 olarak ölçüldü.

Muş Bulanık'ta 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı nedeniyle ilçe sakinleri kısa süreli panik yaşadıMerkez üssü Sultanlı köyü mevkii olarak belirlendi. Deprem Muş il sınırına yakın Batman 'ın Sason ve Kozluk ilçelerinde de hissedildi. . 5 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Muş'un yanı sıra Erzurum ve Ağrı'da da hissedildi. İlk tespitlere göre depremde önemli hasar olmadı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı