Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ankara'daki Patlama

10 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ankara Kumrular Caddesi'nde 5 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle aranan şahsın Adana’da yakalandığını açıkladı.

Hüseyin Avni Coş, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütü KCK 'ya yönelik yürütülen önleyici operasyonel çalışmalar kapsamında yakalanan bir şahsın, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından arandığının belirlendiğini kaydetti.

Vali Coş, şehir genelinde terör örgütü KCK yapılanmasının, vatandaşların can ve mal emniyetine yönelik yapabileceği muhtemel eylemleri önlemek ve tespit etmek için çalışmalar yürütüldüğünü hatırlattı.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yapılan bir operasyonda bir çok kişinin yakalandığını ifade eden Coş, “KCK yapılanmasına yönelik olarak yürütülen önleyici operasyonel çalışmalar kapsamında yakalanan bir şahsın Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan kişi olduğu tespit edildi. Bu şahıs Ankara'ya teslim edildi. Yapılan operasyonel faaliyet esnasında yakalanan şahıslardan birisinin Ankara'daki olayla irtibatlı şahıs olduğu, kimliği belirlendikten sonra anlaşıldı.“ diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı