Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Antalya'da yağış

24 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Antalya'da etkili yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Kentte akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca etkili olan yağış nedeniyle Kepez ilçesi Gazi Bulvarı'nda su birikintileri oluştu, bazı araçlar yolda kaldı. Bölgeye gelen trafik polisleri, yolda kalan bir otomobili kurtardıktan sonra güzergahı, başka araçların da kalmaması için geçici olarak ulaşıma kapattı. Ulaşım tali yollardan sağlandı.

Ayrıca Çağlayan, Fener ve Meydankavağı mahallelerinde de yollarda su birikintileri oluştu. Bölgede trafik ekipleri, olası kazaları önlemek amacıyla geçişleri kontrollü olarak sağladı. İtfaiye ekipleri de rögar kapaklarını açarak biriken suyu tahliye etmeye çalıştı.

Meteoroloji yetkilileri, etkili yağışın bugün akşam saatlerine kadar sürmesinin beklendiğini bildirerek, su baskınlarına karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Muhabir: Sefa Karacan

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı