Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tarsus'ta yağış

12 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Tarsus ilçesinde, şiddetli rüzgarla birlikte aniden bastıran sağanak ve dolu, su baskınlarına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, 1,5 saat süren yağmura, şiddetli rüzgar ve dolu da eklenince, bazı yollar kısa süre trafiğe kapandı. Altaylılar Mahallesi'ndeki bir binanın 2. katında oturan Yılmaz Özen'in banyosunun gider borularından adeta dolu fışkırdı.

Özen, gazetecilere yaptığı açıklamada, aniden bastıran dolunun ardından banyonun gider borularından doluların çıktığını belirterek ''Evimi 3 ay önce almıştım. Yağışla birlikte banyodan bir ses geldi. Banyoya gittiğimizde tamamen doluyla kaplıydı. Lavabodan, klozetten ve giderlerden dolu fışkırıyordu. Her taraf bembeyaz olmuştu. Gözlerimize inanmadık. Düşünün 2. katta oturuyoruz. Sitedeki birçok aile de bu durumda'' diye konuştu.

Öte yandan, Yenimahalle'de kaldırımın kenarındaki bir büfe, şiddetli rüzgar nedeniyle yola savrulurken, Şehitishak Mahallesi'ndeki Faruk Sodan Stadı'nı çevreleyen tel örgünün devrilmesi sonucu 2 araçta maddi hasar oluştu.

Tarsus Belediyesi ekipleri yollardaki birikintileri ve rögar kapaklarını kontrol ederek, temizlik çalışması yapıyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı