Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şırnak'ta saldırı

20 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayınlandı Şırnak’ta dün gece teröristler, Şehit Mehmet İşlek Polis Merkezi ve Çevik Kuvvet binasına eş zamanlı uzun namlulu silah ve roketatarlı saldırı düzenledi.

Saldırıda bir polis komiser yaralandı. Saldırıdan sonra terör örgütü mensupların yakalanması için il genelinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Olay Şırnak Atatürk Mahallesi'nde gece yarısı 00.30 sıralarında meydana geldi. Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Şehit Mehmet İşlek Polis Merkezi ile Atatürk Mahallesi'nde bulunan Çevik Kuvvet binasına eş zamanlı roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Şehit Mehmet İşlek Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırıda bir polis memuru hafif yaralandı. Yaralanan polis memuru Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Atatürk Mahallesi'nde Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan Çevik Kuvvet binasına düzenlenen roketli saldırıda ise can kaybı olmadı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle teröristler karanlıktan faydalanarak kaçtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı