Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

CHP'de Aygün rahatsızlığı

17 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü tarafından kaçırılan Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK sözcülüğü yaptığı yönündeki eleştirilerle ilgili, Aygün'ün ilerleyen günlerde açıklama yapacağını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir iftar programına katılmak üzere İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı VİP Salonu önünde gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, “Aygün ile ilgili özellikle muhalefet partilerinden kendisinin PKK sözcüsü olduğu ile ilgili iddialar var. Ne söyleyeceksiniz?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Kendisi önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacaktır.” cevabını verdi.

Bugün hayatını kaybeden usta tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'le ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, “Sanat dünyasının başı sağolsun. Çok değerli bir insandı. Türkiyemiz için de önemli bir kayıptır. Allah rahmet eylesin. Bakırköy Belediyemizin kadrolu bir elemanıydı. Yıllarını sanata veren bir insandı. Çok değerli bir insandı. Herkesin saygı duyduğu bir insandı. En Son Bakırköy’de bir oyunu beraber izlemiştik. Üzüntülüyüz.” ifadelerini kullandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı