Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İsviçre'de kritik görüşme

7 Haziran 2012 Perşembe günü yayınlandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile görüşmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Demirören, Türk futbolunun uzun süredir yaşadığı sürecin Tahkim Kurulu kararıyla bittiğini söyledi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile görüşmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yıldırım Demirören, nezaket ziyaretinden sonra, pazarlama ve finans departmanlarıyla da görüşüp bilgi edindiklerini belirtirken, gelecek sene Türkiye'de yapılacak olan U20 Dünya Şampiyonası hakkında konuştuklarını ve toplantının bundan ibaret olduğunu söyledi.

A Milli Futbol Takımı ilgili soruları da yanıtlayan Demirören, "Milli takım teknik ekibiyle yaptığımız fikir alışverişinde özellikle arkadaşlıktan çok memnunlar, zaten bu sahaya yansıdı. 4 galibiyet, 1 mağlubiyet, en iyi oynadığımız maçta mağlup olduk" dedi.

Demirören, ilk hedeflerinin Türk futbolunda küfrü bitirmeyi amaçladıklarını anlatarak, "Türk futbolu bir süreç yaşıyor, bize göre bu süreç Tahkim Kurulu'nun kararıyla bitmiştir. Biz UEFA'nın istediği gibi özerk kurumların kararına göre hareket ettik" şeklinde konuştu.

Bu arada Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisi hakkındaki açıklamalarının sorulması üzerine, arkasında duran FIFA yazısını gösterdi ve "Biz şu anda neredeyiz?" diye yanıt verdi.

Açıklamanın ardından Yıldırım Demirören FIFA Merkezi'nden ayrıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı