Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başbakan Bulgaristan'da

19 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Temaslarda bulunmak üzere Bulgaristan'ın Varna kentine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ve Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Casim el Tani ile üçlü görüşmeye geçti.

Varna kentindeki başbakanlık konutunda bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov'un toplantısına Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Casim el Tani de katıldı.

Görüşmede başta enerji konusu ve doğalgaz boru hattıyla ilgili konular olmak üzere İstanbul ile Bulgaristan'ın Ruscuk kentleri arasında yapılacak duble otoyol konusunun ele alınması bekleniyor. Katar'ın da yapılacak otoyola finansman olması gündemde.

Başbakan Erdoğan'a Bulgaristan temaslarında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu eşlik ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı