Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bahçelioğlu'na veda

12 Mart 2013 Salı günü yayınlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski genel başkan Deniz Baykal, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu’nun (79) cenaze törenine katıldı.

Kılıçdaroğlu ve Baykal, cenaze namazı öncesinde Bahçeçcioğlu ailesinin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Vefat eden eski belediye başkanı Niyazi Bahçecioğlu için Camikebir Camii'nde düzenlenen törene, ailesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadık Yakut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kılıçdaroğlu ve Baykal, cenaze namazı öncesinde partisinin gençlik kolları tarafından açılan kermese katıldı.

Daha sonra aynı araçla cenaze namazı için Camikebir Camii’ne geldi. İkili burada Bahçecioğlu’nun yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunarak kısa süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, cenaze namazı için öğle namazının kılınmasını bekledi. Öğle namazı sonrasında Bahçecioğlu’nun cenaze namazını Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil kıldırdı. Müftü, Kılıçdaroğlu ve Baykal’a başsağlığı dileğinde bulundu. Namazın kılınmasının ardından Kılıçdaroğlu ve Baykal, Bahçecioğlu'nun tabutunu camiden götürülürken bir süre taşıdı. Kayseri'de 1973–1980 ve 1989–1994 yılları arasında büyükşehir belediye başkanlığı yapan Niyazi Bahçecioğlu, yaklaşık 1 haftadır tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı