Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Katar otomobil fuarı

1 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen 2013 Otomobil Fuarı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Dünyanın en pahalı otomobillerinin görücüye çıktığı fuara, Katarlıların yanı sıra ülkede yaşayan yabancılar da büyük ilgi gösteriyor.

Fuar kapsamında otomobil tutkunları için çeşitli gösteriler düzenleniyor. Akşam saatlerinde fuar merkezinin önünde bulunan trafiğe kapalı alanda, motosiklet ve yarış arabalarıyla yapılan gösteriler nefes kesti.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen tecrübeli pilotların gösterileri büyük bir ilgiyle izledi.

Doha'daki otomobil fuarı, düzenlenecek çeşitli etkinliklerle 2 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Türk rallici Burcu Çetinkaya da cuma akşamı fuar kapsamında drift gösterisi yapacak. Çetinkaya'ya Lübnanlı drift kralı Abdo Feghali ve dünyaca ünlü İtalyan dublör Marco Giony eşlik edecek.

Burcu Çetinkaya, yardımcı pilotu Özlem Akgüç ile birlikte, birkaç gün önce sona eren Uluslararası Katar Rallisi'nde yarışmıştı. Türk ralliciler bayanlar klasmanında birinci olmuştu.

Muhabir: Feyza Gümüşlüoğlu/Mustafa Yıldız

Yayıncı: Selçuk Aval


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı