Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sınırdan roket mermisi

29 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı Suriye'deki muhalifler ile terör örgütü PYD güçleri arasında sınırda devam eden çatışmada bir roket mermisi Ceylanpınar’da bir eve isabet etti.

İmha edilen roket mermisi çevredeki evlerin camlarını kırdı. Ceylanpınar’ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir eve isabet eden roket mermisi imha edildi. Şanlıurfa’dan Ceylanpınar’a gelen bomba imha ekiplerince patlatılan mermi, çevrede hasara neden oldu. Roketin saplandığı duvarda bir oyuk oluşurken meraklı vatandaşlar evin etrafını doldurdu. İmha edilen roketatarın mermisinin parçaları bomba imha ekibi tarafından toplandı. İmhadan sonra uzun süre meraklılar evin etrafından ayrılmadı. Patlamadan sonra bölgedeki bazı evlerin camlarının kırıldığı görüldü.

Evine kurşun isabet eden Mustafa Gündüz, “Akşam saatlerinde bir ses duyduk, ama ne olduğunu anlayamadık. Sabahleyin duvara saplı roket atar mermisi görünce polise bilgi verdik. İmha edilmesi sırasında korkuya kapıldık. Daha önce de evimize iki mermi isabet etmişti. Bu savaşın durdurulmasını istiyoruz. Biz sınırdan 200 metre uzaktayız, sınıra yakın olanların durumu daha vahim.” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı