Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Türk Yıldızları'nın şovu

29 Nisan 2012 Pazar günü yayınlandı Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı akrobasi timleri ''Solo Türk'' ve ''Türk Yıldızları''nın Bodrum'da gerçekleştirdiği gösteriye, vatandaşlar ve turistler yoğun ilgi gösterdi.

Türk Yıldızları'nın 20. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kumbahçe Plajı ve denizde 8 uçakla gösteri uçuşu gerçekleştirildi.

Denizin ve Bodrum Kalesi'nin üzerinden geçen akrobasi timleri güzel görüntüler oluşturdu. Yaklaşık bir saat süren gösteride, uçakların akrobatik hareketleri izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Uçakların gökyüzünde çizdiği kalp görüntüsü büyük alkış aldı. İlköğretim öğrencileri ise gösterinin gerçekleştiği Kumbahçe sahilinde Türk Bayrağı açtı.

Muğla Valisi Fatih Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında akrobasi timlerinin gösterilerinin de yapıldığını hatırlattı.

Çocukların demokrasiyi daha iyi özümsemesi, bayramlardaki katılımın daha fazla olması, çocuklara verdikleri değeri göstermek için çok güzel bir bayram programı gerçekleştiğini ifade eden Şahin, ''Hava Kuvvetleri Komutanlığı, gururumuz olan Türk Yıldızları'nı ilimize gönderdi. 23 Nisan'da Muğla'da gösteri yaptı. Bugün de burada muhteşem bir gösteri sundular. Onlarla gurur duyuyoruz. Böylece 23 Nisan Bayramı taçlanmış oldu. Bütün halkımız ve biz çok mutluyuz'' dedi.

Gösteriyi çok sayıda turistin izlediğine işaret eden Şahin, ''Belki hayatlarında bundan sonra bir daha göremeyecekleri bir gösteriyle karşılaştılar. Gösterinin turizme katkısı büyük oldu'' diye konuştu.

Kardeşi, 2 yeğeni ve annesi ile İzmir'den Bodrum'a gösteriyi izlemek için gelen Zeynep Günduru, etkinliği izlerken gurur duyduğunu ve ağladığını söyledi.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da gösteriyi izleyenler arasında yer aldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı