Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ve Başörtüsü Meclis'te

28 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Ardıl Hüseyin Algaç başörtülü meclis üyesi ile ilgili 'Türban Meclis'e girdi' şeklinde haberler yapıldığını belirterek, "Önemli olan insanın başının üzerinde ne olduğu değil, başının içinde ne olduğudur.

Biz bu arkadaşımızla gurur duyuyoruz" dedi.

9. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi, çalışmalarına TBMM eski Cumhuriyet Senatosu Salonu'nda devam ediyor. Başörtüsü ile toplantıya katılan Van Öğrenci Meclisi Temsilcisi Hacer Eşut, Van depreminin ardından okullarda yaşanan sıkıntıları anlatarak, "Biz tablet değil, okul, sınıf istiyoruz" dedi.

Eşut'un konuşmasının ardından Öğrenci Meclisi Meclis Başkanı Algaç, bugün 'Türban Meclis'e girdi' şeklindeki haberler yapıldığını belirterek, "Önemli olan insanın başının üzerinde ne olduğu değil, başının içinde ne olduğudur. Bu konuyu laiklikle birbirinden ayıramayanlar; lütfen Atatürk'ün laiklik ilkesini iyi okuyunuz. Biz bu arkadaşımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Kürsüde konuşma yapan bazı öğrenci temsilcileri de Eşut'a destek mesajları verdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı