Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Meclis'te silah tartışması Haberi 

31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Başka yapacağımız hiçbir şey kalmadı.'Silahla mı gelim' dedim. Bir savunma refleksi, kendimizi ezdirecek halimiz yok. Buradan 'silahla geleceğiz anlamı çıkmaz' Deniz bitti, yol bitti. Yapacak bir şey yok. Anlamında bir serzeniştir o" dedi.

İnce, TBMM'de cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin 'Meclise silahla mı geleceksiniz' şeklindeki soruyu cevaplandıran İnce, "15 günlük çalışma ve günler süren yoğunluk sonrası söylenen sözlerdir. Farklı anlam çıkarmamak lazım. Anayasa işlemiyor, içtüzük işlemiyor, parlamento hukuku işlemiyor, insanlık işlemiyor. Kürsüdeki arkadaşımıza saldırılıyor. Buna Meclis Başkanvekilimi bunun kınanmasını teklif ediyor. AK Parti milletvekilleri bunu kınamıyor bile. Zorbalıkkomisyonlarda değil, kürsüye kadar geldi. Başka yapacağımız hiçbir şey kalmadı. 'Silahla mı gelim' dedim. Bir savunma refleksi, kendimizi ezdirecek halimiz yok. Buradan 'silahla geleceğiz anlamı çıkmaz' Deniz bitti, yol bitti. Yapacak bir şey yok. Anlamında bir serzeniştir o" dedi.

Cuma namazında AK Parti'lilere dua ettiğini kaydeden İnce, "AK Parti'ye çocuklar üzerinden rant elde etme fikrinde. 'Allah AK Parti'lilere akıl fikir versin. Çocukların üzerinden para devşirmesinler' diye dua ettim. Dualarım kabul olurda bir önergeyle değiştirirler diye düşünüyorum" diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı