Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Afiş asarket akıma kapıldılar

25 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Denizli'de reklam afişi asmak için kullandıkları demir merdivenin enerji hattına dokunması sonucu elektrik akımına kapılan 6 kişiden 2'si hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah Denizli-Ankara karayolu Akkale mevkisinde bir otomotiv firmasının binasına reklam afişi asmak isteyen 6 kişi, bu iş için demir merdiven kullandı. Reklam afişini asmak için kullandıkları merdivenin enerji hattına değmesi sonucu 6 çalışan elektrik akımına kapıldı. Olayda yaralanan Tuncay Koçyiğit, Sadık Göcemen, Ahmet Uğur, Ali Rıza Erkul, İsmail Karpuz ve Kenan Göçer'e ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı.

Ağır yaralı olan TuncayKoçyiğit ve Sadık Göcemen hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, diğer yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayın ardından Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri bölgeye giderek elektrik akımını kesti. Polis ekipleri de olayın meydana geldiği yerde çalışma yaptı. Olayın meydana geldiği alan güvenlik çemberi içerisine alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı