Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kar bu kez fırtına ile geliyor

17 Şubat 2012 Cuma günü yayınlandı Meteroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da gece geç saatlerde karla karışık yağmur şeklinde başlayacak kar yağışının sabah saatlerinde etkisini arttıracağı uyarısında bulundu.

Meteroloji yetkilileri yaptıkları açıklamada, İstanbul 'da kar yağışının sabah erken saatlerde başlayacağını duyurdu. İnternet sitesinden yapılan açıklamada İstanbul için gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur, yarın (Cuma) sabah saatlerinde kar yağışlı olacağı belirtilirken sıcaklığın ise en düşük -1, en yüksek 6 derece olacağı belirtildi. Yetkililer Cumartesi gününden itibaren kar yağışının duracağını ve sıcaklıkların kademeli bir şekilde artacağını ifade etti.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin bu akşamdan itibaren karlı havanın etkisine gireceğini, kar yağışının Cuma günü de devam edeceğini açıkladı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı