Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şile'deki gemi kazası

10 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Şile'de batan yük gemisi ve kurtarma botunun personelini arama çalışmaları devam ediyor.

Deniz polisi balık adamları, kurtarma botunun battığı bölgede dalarak kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Şile'de günlerdir etkili olan kötü hava şartları nedeniyle güçlükle yapılan arama kurtarma çalışmaları, bugün yeniden hız kazandı. Sahil güvenlik helikopteri aramalara havadan destek verirken, deniz polisine bağlı balık adamlar da kurtarma botunun battığı bölgede dalışlar gerçekleştirdi. Sabah yapılan dalışta duba yardımı ile işaretlenen bölgede, öğleden sonra da dalışlar devam etti.

Şileli balıkçılar da, tahliye botu personeline yardım etmek isterken dalgalara kapılan arkadaşları Mümin Akgün için kayalıklarda arama yaptı. Kıyı Emniyet personeli Mehmet Genç ve balıkçı Mümin Akgün'ün yakınları da Şile sahilindeki arama kurtarma çalışmalarını yakından takip etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı