Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

11 gün sonra acı haber

2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı beldesinde 19 Kasım'da meydana gelen mayın patlamasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da dün şehit olan Er Duyal Ceylan, İçel'de toprağa verildi.

Ankara'dan havayoluyla İçel'e getirilen şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşı, İçel Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Muğdat Camisi'ne getirildi.

Törene şehidin annesi Zeliha, kız kardeşi Buse, gazi olan ve tekerlekli sandalye kullanan eniştesi Ertan Acır ve yakınlarıyla Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Vali Yardımcıları Şükrü Kurnaz ve Turgut Serimer, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, bazı milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Ali Melek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından askerlerin omuzunda top arabasına taşınan şehit cenazesi, resim törenin ardından İçel Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

Bu arada, şehit er Ceylan'ın Trabzonda görev yaptığı ancak, 20 Haziran'da verdiği dilekçeye istinaden gönüllü olarak Şırnak'ta göreve başladığı, şehidin teskere almasına 65 gün kaldığı öğrenildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı beldesinde 19 Kasım'da bölücü terör örgütü mensuplarınca yol kenarına yerleştirilen mayının patlaması sonucunda er Duyal Ceylan yaralanmış, sevk edildiği GATA'da yapılan tüm müdahalelere dün kurtarılamamıştı.

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı