Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Cübbeli'nin acı günü

14 Haziran 2012 Perşembe günü yayınlandı Kalp yetmezliği tedavisi gördüğü hastanede vefat eden 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün annesi Rabia Ünlü, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kısıklı’daki özel bir hastanede hayatını kaybeden Rabia Ünlü’nün cenazesi, sabah saatlerinde Zeytinburnu’ndaki Kozlu Gasilhanesi’nden alındı. Cenaze daha sonra Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bulunan eve getirildi.

Burada okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Ünlü’nün naaşı, cenaze namazı kılınması için Fatih Camii’ne getirildi.

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de cenaze programı boyunca annesinin naaşını yalnız bırakmadı. Rabia Ünlü’nün cenazesi daha sonra Fatih Camii’ne getirildi.

Cenaze konvoyunda yer alan ambulansla Ahmet Mahmut Ünlü, jandarmalar eşliğinde caminin avlusuna geldi. Burada avluya kurulan çadırın altında Ünlü, taziyeleri kabul etti. Cemaatle selamlaşan Ünlü, burada Kur’an-ı Kerim okudu. Fatih Camii’nde gerçekleşen cenaze merasimine Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Erbakan, eski futbolcu Tanju Çolak, işadamı Fadıl Akgündüz de katıldı.

Ünlü’nün çok sayıda seveni de caminin avlusunda hazır bulundu. İkindi namazının ardından cenaze namazı için avluda saf tutuldu. Cenaze namazı sırasında izdiham da yaşandı. İzdiham sebebiyle namazın kılınmasında güçlük çekildi. Ahmet Mahmut Ünlü mikrofonu alarak cemaatin geri çekilmesi için uyarıda bulundu. Cenaze namazını Seyid İbrahim El-Ahsai kıldırdı. Duanın ardından Ünlü cenazeye gelenlere teşekkür konuşması yaptı. Tabut omuza alındıktan sonra cenaze aracına götürüldü. Bu sırada da izdiham devam etti. Namazın ardından Rabia Ünlü’nün cenazesi toprağa verilmek üzere Topkapı Çamlık Mezarlığı’na götürüldü. Cenaze programının ardından Ahmet Mahmut Ünlü'nün tekrar Metris Cezaevi'ne götürüleceği ifade edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı