Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kırmızı ruj yasağı kalktı

10 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı THY Genel Müdürü Temel Kotil, hosteslere yönelik 'kırmızı ruj' yasağıyla ilgili, bazı alt düzey yöneticilerin kendilerine sormadan böyle bir karar aldığını ancak bunun uygulanmayacağını söyledi.

Türk Hava Yolları (THY), 29 Nisan'da aldığı ruj yasağı kararını 10 gün sonra kaldırdı.THY Genel Müdürü Temel Kotil, ruj ve oje yasağı hakkında, "Ruj konusunda bizim hiçbir sorunumuz olmadı ancak bazı alt düzey yöneticiler bize sormadan bir belge hazırlamışlar. Belge basına sızınca büyük bir mesele oldu" dedi.

Böyle bir yasak bulunup bulunmadığı sorusuna "Hayır" cevabını veren Kotil, kabin görevlilerinin herhangi bir renk ruj ve oje kullanabileceğini teyit etti.

'NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ'

THY'nin başında 2005 yılından bu yana bulunan Kotil, "Bildiğiniz gibi, Türkiye'de bazıları bu konular hakkında biraz hassas... Biz küresel bir havayoluyuz ve ne yaptığımızı biliyoruz" diye konuştu.

'ÇÖZÜM BULACAĞIMIZI UMUYORUZ'

Kotil, 15 Mayıs'tan itibaren toplu iş sözleşmelerinde uzlaşma olmazsa grev kararı alan Hava-İş Sendikası hakkında ise, "Sendikayı, çalışanlarımızı seviyoruz. Çalışanlarımızı herkesten çok seviyoruz ve çözüm bulacağımızı umuyoruz" açıklamasını yaptı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı