Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Refiye bu kez sevinçten ağlıyor

15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı Hastalığı nedeniyle bağırsağı alınan ve tedavisi için Türkiye çapında kampanya başlatılan Refiye Yılmaz, bugün ABD yolculuğu için Atatürk Havalimanı geldi.

Yılmaz, 18:20'de Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Amerika'ya gitti.Gardner sendromu rahatsızlığı nedeniyle bağırsağı alınan ve ABD’de ince bağırsak nakli olmak isteyen 24 yaşındaki Refiye Yılmaz için bir süre önce Türkiye çapında kampanya başlatılmış, Sağlık Bakanlığı da hastanın yurt dışında tedavisinin zorunlu olması durumunda aynı durumdaki hastalarda olduğu gibi tedavinin ücretsiz sağlanacağını açıklamıştı. Bakanlığın bir süredir irtibatta olduğu Miami Jackson Memorial Hastanesi'nden beklenen yanıtın gelmesi üzerine Yılmaz, bugün ABD’ye gitmek üzere Atatürk Havalimanı geldi. Refiye Yılmaz akşam saat 18:20'de Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile Amerika'ya uçtu. Atatürk Havalimanı gelen Refiye Yılmaz'ı Beşiktaş Çarşı Grup'u karşıladı. Karşılama sırasında duygulu anlar yaşandı. Refiye Yılmaz Çarşı Grubu'nun tezahüratları arasında Amerika'ya uğurlandı.Yolculuk öncesi konuşan Refiye Yılmaz, basın mensuplarının ve Beşiktaşlıların sayesinde sesini duyurabildiğini söyledi.

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: " Türk halkına desteğini esirgemediği ve dualarını benden saklamadıkları için çok teşekkür ediyorum. İnşallah aslanlar gibi gidip aslanlar gibi geri geleceğim. İlk önce hiç umudum yoktu. Sonradan böyle bir umut kapısının açılması. Anlatılmaz yaşanır. Sabah Sağlık Bakanımız beni evimde ziyaret etti. Allah razı olsun bana iyi dileklerini söyledi.

Sağ salim gidip geleceksin kızım dedi.

Onlara çok teşekkür ediyorum. "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı