Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yakalanmasaydı Kıbırs'a kaçacaktı

8 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı Konya'da kullandığı para nakil aracından çaldığı 2 milyon lira ile ortadan kaybolan Mehmet D., yanındaki Hasan C. ile birlikte İçel’de yakalandı.

Konya’da dün meydana gelen olayda, özel bir para nakil şirketinde bir hafta önce şoför olarak işe başlayan Mehmet D. (27), güvenlik görevlisi Fırat B. ile birlikte Karaman'dan, 2 ayrı bankaya ait yaklaşık 2 milyon lirayı alarak Konya'ya getirdi. Merkez Selçuklu ilçesinde güvenlik görevlisinin yiyecek almak için araçtan inmesini fırsat bilen Mehmet D., aracı Sille Parsana Mahallesi Yelda Sokak'ta terk edip 2 milyon lirayı, kiraladığı 42 PT 411 plakalı başka bir araca koyarak ortadan kayboldu. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın İçel’e gidebileceği ihtimali üzerine bu kentin polisini uyararak, şahsın gidebileceği adresler hakkında duyarlı olunması istendi. Bunun üzerine, Yenişehir ilçesi Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu aracı Çiftlikköy Mahallesi’ndeki Türksat Sitesi’nin önünde buldu. Aracın, sitede kapıcılık yapan Hasan C. isimli şahsın yanına gelenler tarafından bırakıldığı belirlenirken, Mehmet D. ile Konya’dan beraber gelen Hasan C. evde yakalandı. Araba, içinde para olduğu tespit edilerek Cumhuriyet Polis Merkezi’ne çekildi. Burada yapılan sayımda Mehmet D.’nin çalarak ortadan kaybolduğu 2 milyon lira ele geçirildi. Göz altına alınan 3 kişinin, çaldıkları paralar ile birlikte Konya’ya gönderildikleri öğrenildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı