Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

MHP'den 'Akil adamlar'a itiraz

26 Mart 2013 Salı günü yayınlandı MHP lideri Devlet Bahçeli "Biz İmralı'ya sadece yağlı urganı caninin boynuna takmak için gideriz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İmralı sürecinde yürütülen çalışmaları protesto etmek için başlattığı ''Milli Değerleri Koru ve Yaşat'' açık hava toplantılarının ilkini bugün Bursa'da yaptı. Bursa'daki 'Kuruluş Mitingi'nde kürsüye çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin eleştirilerinin odağında AK Parti hükümeti vardı.

'TÜRKİYE BÖLÜNMEK İSTENİYOR '

Tarihine göndermeler yaparak Bursalıları selamlayan Bahçeli, konuşmasına 'İçiniz kan ağlaya ağlaya görüyorsunuz ki Türkiye bölünmeye çalışıyor ' sözleriyle başladı.

'BAŞIMIZA ÜŞÜŞTÜLER '


Şehit kanlarıyla sınırları çizilmiş Türk vatanının demokratikleşme ve özgürleşme yalanlarıyla parçalanmak üzere olduğunu söyleyen MHP Lideri, 'Ülkemiz hainlerin emellerine bırakılmanın bir önceki durağındadır. Dün kovduklarımız yine başımıza üşüştüler. İşbirlikçilerinin elleriyle kapımıza dayandı. Hınçla üzerimize çullandılar ' diye konuştu.

'İMRALI'YA TEK ŞARTLA GİDERİZ '

Hükümetin barış görüşmeleri için Öcalan'la yaptığı görüşleri de sert bir dille eleştiren Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: 'Biz İmralı'ya sadece yağlı urganı caninin boynuna takmak için gideriz. Bu anlayış Sultan Alparslan'da da olsaydı Diyojen'le de barış görüşmesi yapılsaydı Türkler yersiz yurtsuz kalırdı. Şayet bu sefil bu bakış Gazi Mustafa Kemal'de de görünseydi ne Türkiye'nin adından ne de bağımsızlığından bahsedilebilirdi. İç düşman yaratma gibi kurgu kavramlar Türk milliyetçiliğine uzak ve yabancıdır. Türk milliyetçiliği ve demokrasi birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Diyarbakır sevgimiz Erzurum direncimizdir. Hepimiz Ankara ve Türkiye'yiz. Ayakların baş olduğu bu dönem bitmelidir, ufukta güneş doğmuştur, AKP balonu sönmeye yüz tutmuştur. Bursa bunun önsözüdür. Bu meydan Türkiye'nin umudunun kanıtıdır. Kuruluşumuzun merkezi kurtutuluşumuzun çağrısını yapmaktadır. Yabancılarla yatıp kalkan AKP kesinlikle hak ettiğini bulmalıdır.'


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı