Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hırsızlığa gitti, rehin aldı

8 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı İstanbul Fatih'te hırsızlık amacıyla girdiği evde iki kadını bıçak tehdidiyle rehin alan Serkan K, keskin nişancı özel harekatçı bir polisin karşı apartmandan ateş etmesi üzerine yaralı olarak geçirildi.

Kendisinin ev sahibinin oğlu olarak tanıtan Serkan K, kapıyı açan Pınar Y’ye, ‘4 aylık kira borcunuz var. Ben kirayı almaya geldim’ dedi. Bunun üzerine Pınar, Y, şüphe üzerine "Ben burada oturmuyorum. Arkadaşımı çağırayım"diyerek maliyede çalışan ev arkadaşı Işıl Y’yi aradı. Bu sırada Serkan K, eve girerek Pınar Y’yi bıçak tehdidiyle sandalyeye bağladı. Serkan K bu sırada evde arama yaptı. Işıl Y’de eve gelirken yolda durumu polise bildirdi. Serkan K, eve gelen Işıl Y’yi bıçak tehdit ederek rehin aldı.

VURULMADAN BİR SÜRE ÖCE PENCEREYE ÇIKIP POLİSLERLE KONUŞTU

Olay yerine polisin geldiği gören Serkan K, çılgına döndü. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerine Özel harekat polisleri, İtfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Polisler ile Serkan K'yı ikna etmeye çalıştı. Serkan K, bunun üzerine Işıl Y’yi serbest bıraktı.

KESKİN NİŞANCI KARŞI APARTMANDAN VURDU

Polisin ikna etme çabaları sonuçsuz kalınca, bir ara cama çıkan Serkan K karşı apartmandaki nişancı bir özel hareket polisi tarafından göğsünden vuruldu. Ambulansla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Serkan K’nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Serkan K’nin hırsızlık ve uyuşturucu maddeden çok sayıda sabıkasının bulunduğu belirtildi.

REHİNE KADIN KURTARILDI

Polisin ağır yaralı olarak ele Serkan Kubilay’in geçirilmesinin ardından yaklaşık 6 saat bağlı kalan Pınar Y polis tarafından kurtarıldı. Pınar Y, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, evde inceleme yaptı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı