Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Türkiye' ve 'Millet' sevdaısı

28 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Ordu’ya geçmek için Ankara'dan havayolu ile Samsun-Çarşamba Havaalanı'na gelen eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, havaalanında Ordulu hemşerileri tarafından büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. Şahin, havaalanında Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, AK Parti Ordu teşkilatları, vatandaşlar ve Orduspor taraftarları tarafından karşılandı. Havaalanı çıkışında kendisini görmek isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İdris Naim Şahin yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi biz yaratılanı yaratandan ötürü hoş gören bir anlayışın sahibiyiz. Ne bölgesel milliyetçiliği ne de ideolojik milliyetçiliği asla kendimize şiar edinmedik. İnsan sevgisi üzerine bir Türkiye sevdası, Türk milleti sevdasını gönlümüze koyduk. Bununla yaşadık, bununla yaşamaya devam edeceğiz. Bakanlık bu yolda sadece bir bölümdür, bir duraktır. Kader-i ilahiye her şekliyle tecellisiyle biz teslim olmuş inançlı kişileriz. Elhamdülillah bu inancımız bizim en büyük güvenimiz en büyük dayanağımızdır. Yarınlar inşallah yine hep birlikte Ordu’muz ve Samsun’umuz için bölgemiz için çok daha güzel olacaktır. Çok daha iyilikleri bizlere getirecektir” dedi.

Ülkenin yer yerinde her insanlarla çalışmaya devam edeceğini söyleyen Şahin, "Bölgemizin her yerine her insanımıza en iyisini yapmaya, en iyisini söylemeye kırmadan dökmeden ülkemizin her yerine her insanına çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için Türkiye şu dizelerle çok güzel ifade edilebilir: ‘İsmin karışmış senin ismin, söylediğim her türküye/ Ne kadar güzelsin sen ne kadar güzel, Türkiye’. Türkiye Ordusu ile Hatay'ıyla, Hakkari'siyle Edirne'siyle, Ardahan'ıyla var olsun, yaşasın. Var oluş ve yaşayışta bizim de bir kum tanesi kadar katkımız varsa ne mutlu bize, ne mutlu size. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diye konuştu.

İdris Naim Şahin, konuşmasının ardından karayoluyla Ordu'ya hareket etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı