Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şüpheli paket E-5'i felç etti

22 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı Topkapı metrobüs durağının merdivenleri altında bulunan şüpheli paket, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Paket nedeniyle metrobüs seferleri ve E-5 karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı. Topkapı metrobüs durağının üst geçidinin merdivenleri altında bir paket gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Nevruz kutlamaları nedeniyle alarmda olan çok sayıda polis, durağın bulunduğu bölgeye sevk edildi.

Duraktaki poşeti incelemek için olay yerine uzman ekipler sevk edildi. Polis de, vatandaşları ve araçları bölgeden uzak tutmak için emniyet şeridi çekti. Trafiğin yoğun olduğu E-5 karayolu ve metrobüs seferleri yaklaşık yarım saat çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Olay yerine gelen ve özel giysilerini giyen uzman ekip, paketin bulunduğu yere fünye yerleştirdi. Vatandaşların uyarılmasının ardından fünyeyle patlatılan pakette herhangi bir patlayıcıya rastlanmadı. Paket alarmı nedeniyle E-5 karayolu ve metrobüs hattında uzun araç kuyrukları oluştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı