Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

2 kişi altınlarla fazla kaçamadı

2 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Sultanbeyli’de tanınmamak için çarşaf giyerek kuru sıkı tabanca ile soygun gerçekleştiren 2 zanlı kısa sürede yakalandı.

Soygun haberini alır almaz bölgeye intikal eden ekiplerin dikkatiyle kısa sürede yakalanan zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğü 'ne getirildi. Dayı-yeğen olduğu öğrenilen zanlılar, şube girişinde kendilerine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Mecidiye Mahallesi Fatih Bulvarı 464 numaradaki 'Nur Kuyumculuk 'a çarşaf giyip gelen Önder S. (32) ile yeğeni Güney D. (22), iş yeri sahibi Hacı Kalgan 'ı darp edip etkisiz hale getirdi. Vitrindeki 1.5 kilo altını spor bir çantaya dolduran zanlılar, yaya olarak kaçmayı başardı. Yan komşulardan birinin soygunu fark edip 155 polis imdat telefonunu aramasıyla bölgeye kısa sürede polis ekipleri kaydırıldı. Kuyumcudan çarşafla ayrılan zanlılar kısa süre sonra çarşafları çıkararak yaya olarak kaçmaya başladı.

Ancak telsizlerden geçen zanlıların spor çanta ile kaçtığı anonsu sebebiyle bu kaçış fazla uzun sürmedi. Ellerinde çanta ile yürüyen iki kişiden şüphelenen bölge polisi, bu şahısları durdurup arama yapmak istedi. Zanlıların kaçmaya başlaması üzerine yaşanan kovalamacada her iki zanlı da yakalandı.

Dayı ve yeğen oldukları, gasp, hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan poliste kayıtları bulunduğu öğrenilen zanlılarla birlikte olayda kullanılan ve kuru sıkı olduğu belirlenen tabanca da ele geçirildi.

Zanlılar, ilçe ekipleri tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü 'ne getirilerek Gasp Büro Amirliği 'ne teslim edildi. Her iki zanlı da, emniyete gerilişleri esnasında yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı