Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Genç ve güzel kadına aldandı

25 Şubat 2012 Cumartesi günü yayınlandı Mecidiyeköy’de bir kadını taciz ettiği için öldürüldüğü öne sürülen tekstilci Kemal Ramazan Güler’e (46) kurulan ‘aşk tuzağı', bir alışveriş merkezinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

M.N. 'yi taciz ettiği için öldürüldüğü iddia edilen Güler 'in bir alışveriş merkezinin kafeteryasında M.N. ile tanışma anı, kafeteryadan birlikte ayrılmaları, alış veriş merkezinden birlikte çıkmaları ve sokakta birlikte yürümeleri çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Mecidiyköy 'de, bıçaklanarak öldürülen Kemal Ramazan Güler 'in (46) katil zanlıları H.İ.Ç. ile evlilik hazırlığında olduğu M.N., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.N. 'nin ifadesi yaşı küçük olduğu için polis tarafından alınmazken, H.İ.Ç ise cinayetin M.N. 'yi takip eden kişinin tacizi nedeniyle işlendiği ifadesini yeniledi. Öldürülen Güler 'in cep telefonu ile cüzdanı ise hala bulunamadı.

H.İ.Ç. 'nin taciz yalanı ise Güler ile M.N. 'nin bir alışveriş merkezine güvenlik kameralarına yansıyan samimi görüntüleriyle çürüdü. Kameralara yansıyan görüntülerde, M.N. 'yi taciz ettiği için öldürüldüğü iddia edilen Güler 'in bir alışveriş merkezinin kafeteryasında M.N. ile tanışma anı, kafeteryadan birlikte ayrılmaları, alış veriş merkezinden birlikte çıkmaları ve sokakta birlikte yürümeleri çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.





HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı