Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Otobanda uçak dehşeti

31 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Rusya’nın başkenti Moskova’daki Vnukovo Havalimanı’nda meydana gelen uçak kazasında 3 kişinin öldüğü bildirildi.

Rusya Ulaşım Savcılığı tarafından yapılan açıklamada Rusya’nın Red-Wing havayolu şirketine ait 12 mürettebat taşıyan Tu-204 yolcu uçağının Vnukova havaalanına inişi sırasında pistten çıkarak alev aldığı bildirildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre havaalanına sert iniş yapan uşağın havaalanı duvarını yıktıktan sonra Kievskaya otobanına sürüklendiği bildirildi.

Kaza sonrasında çıkan yangına müdahale eden itfaiye kısa sürede yangını kontrol altına alırken otoban trafiğe kapandı. İlk olarak uçakta can kaybının olmadığının açıklanmasına rağmen sonraki saatlerde uçaktan 3 ceset çıkarıldı.

Bu arada havaalanı yetkilileri ise uçağın ikinci denemede iniş yapmak isterken yere kazanın meydana geldiğini belirtti.

Öte yandan THY’nin de kullanmakta olduğu Vnukovo Havalimanı geçici bir süre için tüm uçuşlara kapatıldoı. Vnukova’ya iniş yapacak olan uçaklar ise Şeremetyevo Havalimanı'na yönlendiriliyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı