Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tır azrailleri olacaktı

25 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada bir TIR devrilirken, kaza sırasında karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kişi son anda kurtuldu.

İnegöl-Bursa karayolu Huzur Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada, talaş yüklü TIR karşı şeride geçerek devrildi, iki yol ortasında bekleyen iki kişi TIR’ın altında kalmaktan Son anda kurtuldu. Kaza ve iki kişinin ölümün eşiğinden döndüğü anlar güvenlik kamaralarına saniye saniye yansıdı. Gemlik’ten İnegöl Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikaya talaş getiren Haim Öztürk yönetimindeki 41 UM 248 dorse, 41 D 0528 çekici plakalı TIR, İnegöl-Bursa karayolu Huzur Mahallesi mevkisine geldiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi Sonucu yan yatarak karşı şeride geçip, devrildi. Yolun kenarındaki bariyerlere sürtünerek uzun süre sürüklenen ve üzerindeki talaşlar yola saçılan TIR’ın sürücüsü Haim Öztürk kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Sürücü mahallinden kendi imkanları ile çıkan sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Yakın mesafede üst geçit olmasına rağmen kaza sırasında şehirlerarası yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kişi ise canlarını Son anda kurtardı. Karşıdan karşıya geçmeyi bekleyen 2 kişi, TIR’ın üzerlerine geldiğini fark edince kaçarak Son anda kurtuldular. Şahıslardan birisi geri koşarak yol kenarına giderken, hızla yola fırlayan diğeri ise başka bir kazadan da kıl payı kurtuldu. Yoldan geçen özel otomobilin fren yapması, yola fırlayan şahsın soğukkanlı davranıp yol ortasında durması olası yeni bir kazayı önledi. TIR’ın karşı şeride geçip devrilmesi sırasında yoldan başka bir aracın geçmemesi de faciayı önledi.

TIR’ın dorsesinden yola dökülen talaşlar fabrika çalışanları tarafından toplanırken, dorsedeki talaşların tamamen boşaltılmasının ardından TIR çekiciler tarafından kaldırıldı. TIR’dan dökülen yakıt ve yağ nedeniyle kaza bölgesinde kaygan bir zemin oluşurken, emniyet ekipleri kaza bölgesinde gerekli güvenlik önlemini alarak trafik akışını bir süre kontrollü olarak verdi. Yolun temizlenmesinin ardından yol yeniden normal trafik akışına döndü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı