Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kına gecesinde cinayet

25 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı İzmir'de bir yahıs, alacak verecek meselesi yüzünden önce ortağını vurarak öldürdü, intihar etmek üzereyken son anda polis tarafından engellendi.İzmir’de E.E.(42) adlı şahıs iddialara göre alacak verecek meselesinden dolayı arkadaşı ve aynı zamanda ortağı olan Tuncer Toplu’yu(44) başından tek kurşunla öldürdü. Polis tarafından aranan zanlı intihar etmek üzereyken son anda etkisiz hale getirilerek sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edildi.

Olay, dün gece saat 22.00 sularında Buca ilçesi Adatepe Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde meydana geldi. Almanya doğumlu olan ve tavukçuluk işiyle uğraşan Tuncer Topçu bir arkadaşının kına gecesine katılmak üzere Buca’daki bir kafeye gitti. Tuncer Topçu burada eğlendiği sırada iş ortağı E.E. arkasından geldi. Daha sonra iki arkadaş iddialara göre alacak verecek konusu yüzünden tartışmaya başladı.

Kına gecesi bittikten sonra da tartışmaya devam eden ikiliden E.E. sinirlerine hakim olamayarak çıkardığı tabancayla Tuncer Topçu’yu başından vurarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören dükkan sahipleri durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri Tuncer Topçu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken polis, zanlı E.E.’yi aramaya başladı.

SİLAHIMI NEDEN ALDINIZ? SİZE ZARAR VERMEYECEKTİM KENDİMİ VURACAKTIM

Olay Yeri İnceleme ekipleri cinayet mahallinde incelemelerini sürdürürken asayiş ekipleri zanlı E.E.’yi sokak sokak aramaya başladı.

Daha sonra zanlının Konak ilçesinin Alsancak Semti’nde 2. Kordon’da elinde silahla gezdiği ihbarı alan ekipler hızla olay yerine intikal etti. Polis tarafından sıkıştırılan E.E., yakalanacağını anlayınca silahı kafasına dayayarak intihar etmek istedi. Polis ekipleri zanlının abisini olay yerine getirerek ikna etmeye çalışırken arkadan yaklaşan başka bir polis memuru zanlının elindeki silahı alarak E.E.’yi etkisiz hale getirdi. Silahı alındığında zanlının polislere “Silahımı neden aldınız? Ben size zarar vermeyecektim. Biraz alkol alıp kendi kafama sıkacaktım” dediği öğrenildi. Polis tarafından yakalanan zanlı sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edilirken hayatını kaybeden Tuncer Topçu’nun ailesi olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Polis tarafından yakalanan E.E.’nin sorgusunun ardından bugün adliyeye çıkarılacağı bildirildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı