Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polise Esrar Dolu Çanta Fırlattılar

8 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı Gaziosmanpaşa’da, ihbar üzerine polisin baskın yaptığı evde yaklaşık 126 kilogram ot esrar ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan Kenan B. ile Yasin A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ‘155 Polis İhbar Hattı’na gelen bir ihbarı değerlendirerek Karadeniz Mahallesi’ndeki bir eve 3 Aralık günü operasyon düzenledi.

Baskın yapılan evde yapılan aramalarda 125 kilogram 800 gram ot esrar, 3 gram Bonzai maddesi, 1 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 985 lira ele geçirildi. Operasyon kapsamında; poliste 13 ayrı suçtan kaydı bulunan Kenan B. ile 6 ayrı suçtan kaydı bulunan ve adam yaralama suçundan aranması bulunan Yasin A. gözaltına alındı. Şahıslarla birlikte ayrıca ‘Basın Araç Tanıtım Kartı’ da elde edildi. Zanlıların kendilerini basın mensubu gibi göstererek polis arama noktalarından kolayca geçmeyi amaçladıkları öne sürüldü. Elde edilen uyuşturucunun Diyarbakır’dan getirildiği ve iç piyasaya sürülmek istendiği iddia edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı