Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Kısa yol'dan ölüme gitmiş

4 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı Türkiye’de eğitim gören üniversite öğrencisi Belçikalı Nathan Van İseghem’in (20), evine kestirmeden gitmek isterken düşerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

İseghem’in kestirmeden gitmek için bir vantilatörün üzerine tırmanması ve yere düşmesi güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Beyoğlu Talimhane Caddesi üzerinde cesedi bulunan İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü 3. sınıf öğrencisi Belçikalı Nathan Van İseghem’in düşme sonucu öldüğü belirlendi. Vücudunda kırıklar bulunan ve üzerinde lastik izi olduğu iddia edilen Nathan’ın ölümündeki sır perdesini olay yerindeki güvenlik kameraları çözdü. Belçikalı öğrencinin evine kestirme yoldan gitmek istediği, bir vantilatörün üzerine tırmandığı ve 30 metre yükseklikten atlayarak ağır yaralandığı belirlendi. Tedavi için kaldırıldığı Taksim İlkyardım Hastanesi’nde hayatını kaybeden Nathan Van İseghem’in düşme anı saniye saniye kameralara yansıdı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı