Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Katliam planları yarım kaldı

28 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı Ağrı'da güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonda 2'si kadın 3 terörist ve onlara yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 4 kişi yakalandı.

Zanlılar işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bir grup teröristin Tendürek kırsal alanına geçiş yapacakları bilgisi alındığı ve bunun sonucunda da vakit kaybetmeden operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Doğubayazıt ilçesi çevre yolu üzeri Iğdır Kavşağı'nda 04 AZ 874 plakalı araca yönelik yapılan operasyonda, araç içinde bulunan 2’si kadın olmak üzere 3 terörist ile onlara yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalanmıştır. Ayrıca söz konusu aracı arkadan takip eden ve daha önce teröristlere yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle aranan 1 kişi daha 58 EL 196 plakalı araçla kaçtığı esnada güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmıştır."Operasyonda 3'ü terörist ve bunlara yardım ve yataklık eden toplam 4 kişi olmak üzere toplam 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki 3'ü terörist 7 zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Ayrıca teröristlere yardım ve yataklık yapmak suçlamasıyla hakkında arama kararı bulunan şahsın yakalandığı 58 EL 196 plakalı araçta yapılan aramada ise 1 adet roketatar ile çok sayıda şarjörlük ve örgütsel doküman ele geçirildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı