Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Azgın dalgalardan kurtarıldılar

19 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı Tekirdağ’ın merkeze bağlı Kumbağ Beldesi’nde dalgaların etkisi ile denizde boğulan 2 kişi polis dalgıçlar tarafından kurtarılarak hayata döndürüldü.

Edinilen bilgiye göre önceki gün 3 kişinin boğularak öldüğü 2 kişinin ise boğulduktan sonra denizde kaybolduğu Kumbağ beldesi Güldal Halk Plajı 'nda İstanbul 'dan gelen arkadaş grubu denize girmek istedi. Sahilden yaklaşık 20 metre açılan arkadaşlar dalgaların etkisi ile yüzme bilmelerine rağmen geri dönemedi. Bir süre kulaç atan 4 arkadaştan 2 'si kendi imkanları ile karaya çıkmayı başardı.

Onur Çiftçi ve Murat Soydan isimli iki arkadaş bütün çabalarına rağmen denizden çıkamadı. Boğulan 2 kişiyi gören sahildekilerin kurtarma çabaları sonuçsuz kaldı. O esnada sahilde devriye gezen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube balık adamı polis memurları Ozan Kıran ve Adnan Toktaş, boğulan 2 kişiyi kurtarmak için denize girdi. Yaklaşık 5 dakikalık çalışmanın sonunda Murat Soydan, denizden çıkartılarak sahilde bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Deniz içinde çırpınan Onur Çiftçi, dalgıçlar tarafından zorlukla karaya çıkartıldı. Çok miktarda su yuttuğu öğrenilen Çiftçi 'ye burada sağlık ekipleri müdahale etti. Durumu kritik olan Çiftçi, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi 'ne kaldırıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı