Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İstanbul AKM'de yangın

12 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı İstanbul Taksim'de bulunan ve tadilatı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nde çıkan yangın söndürüldü.

Restorasyon çalışmaları devam eden Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nin havalandırma boşluğunda henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Beyoğlu itfaiye ekipleri binanın en üst katından yangına müdahale ederken, Fatih ve Şişli itfaiye ekipleri de takviye amaçlı olay yerine geldi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Yangın sırasında AKM'nin önünde bulunan Hüseyin Kaya adlı vatandaş, ağır bir koku hissettiğini, daha sonra duman çıktığını gördüğünü, bunun üzerine itfaiyeye haber verdiğini belirterek, ''Dumanlar çatının iki tarafından da çıkıyordu. Alev yoktu, fakat çok ağır bir koku vardı. Plastik maddeler yanmış olabilir'' diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı