Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kaçırılan Türk Gazeteci

29 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayınlandı Kumburgaz sahilinden dün akşam balık tutmak için denize açılan 5 arkadaştan haber alınamadı.

Bir kişi saatler Sonra kendi çabalarıyla sahile ulaşmayı başardı.Kıyıdan dün saat 17.00 sıralarında balık tutmak için kayıkçı teknesiyle açılan Şener Karataş, İsmail Kılıçaslan, Bülent Balta, Metin Şahin ve Hamdi Ali Ertuğrul'dan en Son saat 19.00 sıralarında haber alındı. Bülent Balta daha Sonra yüzerek karaya ulaşmayı başardı. Yardım isteyen Balta, sahil güvenlik ekiplerini harekete geçirdi. Teknenin birdenbire alabora olduğunu söyleyen Balta, "Hepimiz tekneye sımsıkı tutunduk. Aramızda konuştuk. Birimizin karaya gidip yardım istemesi gerekiyordu. Ben yüzmeye başladım. Arkamdan bir arkadaşım daha yüzmeye başladı.

Ben karaya bir süre sürüklendikten Sonra ulaştım. Beni sahilde gören 2 kişi karaya çıkardı. Sahil güvenliğe hemen haber verdiler” dedi.

Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, hava kararıncaya kadar kayıpları aradı. Daha Sonra arama çalışmaları sabah saatlerine bırakıldı. Günün ilk ışıkları ile birlikte aramalar hızlandırıldı. Çalışmalara helikopterli destek verildi.

Kayıp yeğenini bekleyen Gönül Karataş, “Sahil güvenliğe ulaşmamız, polise haber vermemiz saatler aldı. Biz bu süre içersinde hiçkimse ile irtibat halinde değiliz. Burada bütün insanlar bekliyoruz. Yapılan hiçbir şey yok. Helikopter istedik. İstanbul’un Ankara’dan izin alması gerekiyormuş. Çok çaresiz durumdayız” diye tepki gösterdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı