Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bayramda Hava Güzel Olacak

18 Ağustos 2012 Cumartesi günü yayınlandı Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta bayram tatili süresince havanın az bulutlu ve açık geçeceği, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve bölge genelinde mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, arefe gününe denk gelen yarın bölge genelinde hava açık ve az bulutlu olarak geçecek.

Bayramın 1. günü Kayseri açık ve az bulutlu, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat parçalı bulutlu olacak. Bayramın 2. günü Kayseri, Kırşehir ve Nevşehir açık ve az bulutlu, Yozgat ve Sivas parçalı bulutlu, Sivas'ın kuzey kesimleri öğle saatlerinde mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bayramın Son günü bölge genelinde hava açık ve az bulutlu olacak.

Tatil süresince bölgede en yüksek hava sıcaklının Kayseri'de 26-28, Kırşehir'de 27-29, Nevşehir'de 25-27, Sivas'ta 24-27, Yozgat'ta 24-26 derece aralıklarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yayıncı: Mustafa Yıldız


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı